ΕΛΛΑΔΑ

Σάμος: «Αγγίζουν» τον δολοφόνο του 75χρονου οδηγού φορτηγού

Σάμος: «Αγγίζουν» τον δολοφόνο του 75χρονου οδηγού φορτηγού
Η δολοφονία του 75χρονου στη Σάμο εκτιμάται ότι σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Η δολοφονία του 75χρονου στη Σάμο εκτιμάται ότι σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής

Σε έναν ύποπτο φαίνεται ότι έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί της ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου οδηγού φορτηγού στη Σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αλυκή Ψιλή Άμμος.

Η δολοφονία εκτιμάται ότι διαπράχθηκε ανάμεσα στις 2 και τις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής με τον 75χρονο να εντοπίζεται νεκρός από τον γιο του ο οποίος τον αναζητούσε για ώρες όταν ο πατέρας του δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

«Αυτός που το έκανε τι είχε στο μυαλό του, δεν ξέρουμε. Περιμένουμε να εμφανιστεί, να μας πούνε... δεν ξέρουμε κι εμείς» δήλωσε στον Alpha η κόρη του 75χρονο σύμφωνα με την οποία ο πατέρας της δεν είχε εχθρούς και «δεν τον ανησυχούσε κάτι».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Παλαιοκάστρου Σάμου, Γιώργο Ξαγοράρη, ο 75χρονος «πυροβολήθηκε τρεις φορές στο κεφάλι και το στήθος. Την πρώτη του την έριξαν ενώ ήταν εν κινήσει. Φαίνεται ότι δεν την «έφαγε» καλά, προστατεύτηκε από το παρμπρίζ και πήγε να κατέβει από το φορτηγό. Κι εκεί που κατέβηκε, τον άρπαξαν αυτοί, τον έβαλαν πίσω από το φορτηγό και του έριξαν άλλες δύο».

samos-fortigo.jpg
Το φορτηγό του 75χρονου με την τρύπα από τον πυροβολισμόSamos24.gr

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso ο ύποπτος στον οποίο έχουν επικεντρώσει την προσοχή του δεν έχει κληθεί ακόμα στο πλαίσιο της προανάκρισης. Αντίθετα οι τρεις άνδρες που είχαν καταγγείλει τον 75χρονο ότι άδειαζε λύματα σε οικόπεδο ιδιοκτησίας τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παρά το γεγονός ότι ο βασικός ύποπτος φέρεται να είναι ένας, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στη δολοφονία του 75χρονου να εμπλέκονται περισσότερα του ενός άτομα.

Σχετικές ειδήσεις