ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 45χρονος τραυμάτισε την μητέρα του με πιάτο - Στον εισαγγελέα για να απολογηθεί

Βόλος Αστυνομία
Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή
Intime News

Ο 45χρονος άεργος, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή σε βάρος της 86χρονης μητέρας του

Κατηγορείται από την ίδια του τη μητέρα ότι της έριξε ένα πιάτο και την τραυμάτισε χθες τα ξημερώματα, 45χρονος από τη Ν. Ιωνία, που θα καθίσει αύριο Παρασκευή στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Ο 45χρονος άεργος, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή σε βάρος της 86χρονης μητέρας του.

Σύμφωνα με το e-thessalia ο 45χρονος είχε φύγει προχθές το βράδυ από το σπίτι με έναν φίλο του, για να διασκεδάσουν. Ο ίδιος, φέρεται να επέστρεψε χθες τα ξημερώματα μεθυσμένος.

Ήταν γύρω στις 5 το πρωί, όταν άρχισε να βρίζει τη μητέρα του, να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει, ενώ φέρεται να της πέταξε ένα πιάτο, τραυματίζοντάς την στον θώρακα. Επίσης φέρεται να έσπασε διάφορα αντικείμενα της κουζίνας και να χτυπούσε τα έπιπλα…

Η μητέρα του τον κατήγγειλε στην Αστυνομία και λίγο αργότερα χθες το πρωί αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα και κατόπιν στο Αυτόφωρο, με την εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου να του ασκεί διώξεις για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.

Το δικαστήριο διέταξε την κράτησή του μέχρι να δικαστεί αύριο, απορρίπτοντας το αίτημα του κατηγορουμένου να διαμείνει στο σπίτι φίλου του. Πάντως η 86χρονη μητέρα του δεν παραβρέθηκε χθες στην αυτόφωρη διαδικασία.