ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Ταξιτζής έριξε γροθιά στο μάτι μιας 26χρονης φοιτήτριας

Βόλος: Ταξιτζής έριξε γροθιά στο μάτι μιας 26χρονης φοιτήτριας
IN TIME / Φωτογραφία Αρχείου

Βόλος: Ταξιτζής σήκωσε χέρι σε 26χρονη φοιτήτρια που είχε στην κούρσα του έπειτα από φασαρία - Αρνιόταν στην αρχή όλες τις κατηγορίες

Στη φυλακή για τέσσερις μήνες με αναστολή σύμφωνα με το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο 48χρονος οδηγός ταξί, με την κατηγορία σωματικής βλάβης σε βάρος μιας 26χρονης φοιτήτριας, την οποία χτύπησε με γροθιά στο μάτι.

Ήταν 24 Μαρτίου 2018, λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν τέσσερις φοιτήτριες φίλες μεταξύ τους, που χρησιμοποιούσαν τον ίδιο οδηγό ταξί για λόγους ασφαλείας, ακολούθησαν τη φίλη τους - θύμα στη δουλειά της σε καφέ μπαρ.

Οι φοιτήτριες κάλεσαν το ταξί να τις αναμένει στο Βόλο, όμως το ταξί πήγε 15 λεπτά μετά και τις περίμενε σε διαφορετικό σημείο από εκείνο που είχαν ζητήσει.

Όταν οι τέσσερις κοπέλες μπήκαν στο ταξί, ο οδηγός τους έκανε φασαρία, προφανώς λόγω και της οικειότητας που είχε μαζί τους λέγοντας τους ότι χάνει πελάτες και τις έβριζε.

Τότε σύμφωνα με το onlarissa.gr για να μη συνεχιστεί η φασαρία και δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα, οι κοπέλες του ζήτησαν να σταματήσει για να κατέβουν. Αρχικά ο ταξιτζής δεν τις άκουσε όμως αργότερα τις άφησε. Αφού οι κοπέλες αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο, ο οδηγό βγήκε έξω από το ταξί άρπαξε την 26χρονη, γύρισε προς το μέρος της και της έδωσε μια γροθιά στο μάτι.

Η κοπέλα κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι πήγε στη δουλειά της εξήγησε τι είχε συμβεί, έφυγε πήγε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά του 48χρονου.

Ο κατηγορούμενο δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου συνηγόρου, ενώ όταν παρουσιάστηκε είπε ότι όλες οι κατηγορίες είναι ψευδείς.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ταξιτζή παραδέχτηκε ότι ήταν ένα απεχθές περιστατικό και ο πελάτη του ζήτησε συγνώμη. Όταν ο εισαγγελέας ρώτησε το θύμα εάν θα δεχθεί τη συγγνώμη, η νεαρή απάντησε ότι είναι ανθρώπινη, αλλά το περιστατικό έγινε.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Γυναίκα εισέβαλε σε σχολείο και απειλούσε να μαχαιρώσει μαθητές

Βόλος: Θύμα απάτης από «επενδυτικό σύμβουλο» έπεσε ένας ηλικιωμένος - Του άρπαξε 80.000 ευρώ

Πατέρας Βολιώτης τα «έχωσε» στο σχολείο για το Γονέας Α' και Γονέας Β': «Μην ξαναδώ τέτοιες αηδίες»