ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Τρία τροχαία δημιουργούν κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αττική

Κίνηση τώρα: Πού παρατηρείται μποτιλιάρισμα – Τροχαίο στην Αττική Οδό
Αυξημένη ροή οχημάτων από νωρίς στους δρόμους της Αθήνας.
Intime News / Φωτογραφία αρχείου

Κίνηση: Οπλισμένοι με γερά νεύρα θα πρέπει να είναι οι οδηγοί καθώς η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με αυξημένη κίνηση.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστουν για μία ακόμη ημέρα οι οδηγοί καθώς αυξημένη είναι η κίνηση από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στους περισσότερους δρόμους του λενακοπεδίου Αττικής. Αρκετές από τις καθυστερήσεις οφείλονται σε τροχαία που σημειώθηκαν σε κεντρικούς δρόμους.

Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ. Λίγο νωρίτερα ένα άλλο τροχαίο έλαβε χώρα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο πριν την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας. Παράλληλα λίγο μετά τις 8:00 ένα ακινητοποιημένο φορτηγό στη Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία στο ύψος της Λένορμαν δημιούργησε αναστάτωση.

Σύμφωνα με την Αττική οδό, οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο περνούν των 30΄ από κόμβο Αιγάλεω έως κόμβο Κηφισίας. Παράλληλα, καθυστερήσεις 10΄-15΄ παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. Οι καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Υμηττού είναι στα 10΄-15΄από κόμβο Αγ. Παρασκευής έως Κηφισίας

Η εικόνα στους δρόμους αυτή την ώρα

Παράλληλα καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Λαμία της εθνικής οδού, από την Πέτρου Ράλλη ως την Αχαρνών. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, συμφόρηση σημειώνεται και στην άνοδο της Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου ως τη Φιλοθέη, όπως και στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Hilton.

Πυκνή ροή οχημάτων και στις Βασιλέως Κωνσταντίνου και Καλλιρρόης, όπως και στην άνοδο της Συγγρού από τη Λαγουμιτζή.

Προβλήματα παρατηρούνται επίσης σε Σταδίου, Βασιλίσσης Αμαλίας και Φιλελλήνων, όπως και στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους

Σχετικές ειδήσεις

Κίνηση τώρα: Πού παρατηρείται μποτιλιάρισμα – Τροχαίο στην Αττική Οδό

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας