ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Έφυγε στην κατηφόρα και «προσγειώθηκε» στις ελιές

Λαμία: Έφυγε στην κατηφόρα και «προσγειώθηκε» στις ελιές
Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς
lamiareport.gr

Λαμία: Πέρασε δίπλα από έναν μεγάλο κορμό ελιάς, τα κλαδιά της οποίας στάθηκαν ικανά να του κόψουν ίσα ίσα τη φόρα, και να φρενάρουν το όχημα ώστε να το σταματήσουν λίγο πιο κάτω

«Άγιο» είχε 84χρονος οδηγός ο οποίος από τη μία στιγμή στην άλλη το απόγευμα της Τετάρτης (5/10) βρεθήκαμε το αγροτικό του μέσα στις ελιές στον περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά στην οδό Τυμφρηστού στη Λαμία.

Ο άγιος βέβαια φύλαξε ώστε εκείνη την ώρα να μην βρεθεί στο δρόμο του ανεξέλεγκτου οχήματος, πεζός, μηχανάκι ή άλλο όχημα, καθώς πρόκειται για δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport o ηλικιωμένος είχε κατεβεί από το δρομάκι στο ύψος του οποίου βρίσκεται το Ισαδάκι. Ενώ είχε σταματήσει στο τέλος της κατηφόρας, άγνωστο πως το αυτοκίνητο εκκίνησε απότομα και συνέχισε ευθεία πέφτοντας κάτω από το δρόμο.

Πέρασε δίπλα από έναν μεγάλο κορμό ελιάς, τα κλαδιά της οποίας στάθηκαν ικανά να του κόψουν ίσα ίσα τη φόρα, και να φρενάρουν το όχημα ώστε να το σταματήσουν λίγο πιο κάτω! Ο 84χρονος κατάφερε να βγει μάλιστα χωρίς να έχει τραυματιστεί.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το απίστευτο ατύχημα:

Πηγή: lamiareport.gr