ΕΛΛΑΔΑ

Φώφη Γεννηματά: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τον θάνατό της

Φώφη Γεννηματά: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τον θάνατό της
Ένας χρόνος από τον θάνατό της Φώφης Γεννηματά.
Intime news

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, της τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, που έφυγε από τη ζωή «χτυπημένη» από τον καρκίνο.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από ζωή στις 25 Οκτωβρίου του 2021 μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς ανάμεσα τους ο σύζυγος και τα παιδιά της, βρέθηκαν στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και άφησαν ένα λουλούδι στον τάφο της. Φυσικά από το μνημόσυνο δεν έλειπαν στενοί συνεργάτες και κορυφαία στελέχη της παράταξης που με αφοσίωση υπηρέτησε η Φώφη Γεννηματά. Ανάμεσά τους και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα της και συνεργάστηκαν μαζί της στις θαρραλέες της μάχες στον πολιτικό στίβο, χαρακτηρίζουν «πολύτιμο οδηγό για το μέλλον την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετέβη στα γραφεία του κόμματος για να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας, Ευάγγελο Φιλόπουλο, και την ομάδα των γιατρών που βρέθηκαν στη Χαριλάου Τρικούπη όπου η κινητή μονάδα μαστογράφου πραγματοποίησε για δύο ημέρες δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Σχετικές ειδήσεις

Φώφη Γεννηματά: Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο

Φώφη Γεννηματά: Αύριο το ετήσιο μνημόσυνο

ΓΝΑ «Γενημματάς»: Εγκανιάστηκε το νέο ΤΕΠ δωρεάς Ιδρύματος Ι. Λάτση