ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Ζερβός: Σήμερα στη Νίκαια η κηδεία του ηθοποιού

Ηλίας Ζερβός

Ηλίας Ζερβός: Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 31 Οκτωβρίου σε ηλικία 65 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου η κηδεία του.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου, του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 65 ετών.

Ο Ηλίας Ζερβός είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που είχε συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου υποδύθηκε τον δικηγόρο του Χάρη Ρώμα, Κωνσταντίνου Κατακουζινού, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Η φωνή σε ήρωες κινουμένων σχεδίων

Υπήρξε η φωνή αγαπημένων ηρώων κινουμένων σχεδίων. Από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές, όπως ο Μαύρος Κεραυνός, το Assassin’s Creed: Odyssey, Τομ και Τζέρι και TigersharKs.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 10:15 στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας.