ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος
Ο Αντώνης Σκυλλάκος.
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο - Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος, ένας άνθρωπος με μακρά πορεία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, βυθίζοντας στη θλίψη τη δημοσιογραφική «οικογένεια».

Καταγόταν από τη Λάρισα και, μεταξύ άλλων, είχε διατελέσει Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην τηλεόραση του Alpha, Διευθυντής Σύνταξης στον «Ελεύθερο Τύπο» και είχε συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη επιτυχημένων ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την απώλεια του Αντώνη Σκυλλάκου:

Ο Αντώνης Σκυλλάκος που έφυγε πρόωρα, υπηρέτησε με συνέπεια και σοβαρότητα τη δημοσιογραφία. Είτε ως συντάκτης είτε ως επιτελικό στέλεχος δημοσιογραφικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εργάστηκε πάντα με την ίδια αντικειμενικότητα και την ίδια αμεροληψία. Η απώλειά του είναι αισθητή σε όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συναδέλφους και στους φίλους του.