ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός στα Κερδύλια Όρη: Τον κατασπάραξαν τα άγρια ζώα

Νεκρός στα Κερδύλια Όρη: Τον κατασπάραξαν τα άγρια ζώα
GLOMEX

Νεκρός 51χρονος στα Κερδύλια Όρη: Συνελήφθησαν ο 59χρονος και ο γιος του - Η σορός του έμεινε 9 ώρες στο βουνό και την κατασπάραξαν άγρια ζώα

Θρίλερ εκτυλίσσεται ο θάνατος του 51χρονου άνδρα, με καταγωγή από την Αλβανία, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του εντοπίστηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόσωπο «κλειδί» αποτελεί ο 59χρονος που τον συνόδευε. Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στενοί συγγενείς του εμφανίζονται στο MEGA και αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για το χρονικό της τραγικής υπόθεσης.

Ο 51χρονος είχε πάει όπως φαίνεται στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός με τον 59χρονο για να κόψουν παράνομα ξύλα. Πέθανε την 1η Νοεμβρίου, ενώ η εξαφάνισή του δηλώθηκε τρεις ημέρες αργότερα. Η σορός του εντοπίστηκε στις 9 Νοεμβρίου.

Συγγενής του θύματος δήλωσε: «Η αστυνομία τα ξέρει αυτά. Εμείς δεν έχουμε πάρει επίσημο χαρτί για να μπορούμε να σας πούμε. Τον ψάχναμε πολλές μέρες». Το θανατηφόρο τραύμα στον αριστερό μηρό προήλθε από αλυσοπρίονο. Σύμφωνα με τον 59χρονο που ήταν μαζί του, αυτό αρχικά τραυμάτισε τον ίδιο, ενώ μετά πετάχτηκε και σκότωσε τον φίλο του. Τότε, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, έφυγε από το σημείο σε κατάσταση πανικού. Συνάντησε τον 28χρονο γιο του και πέταξε το κινητό του θύματος για να μην αποκαλυφθεί όπως είπε, η παράνομη υλοτομία.

Ο 59χρονος αρνείται ότι ήθελε να τον σκοτώσει, ενώ κάνει λόγο για θανατηφόρο ατύχημα και πως δεν υπήρξε καθόλου ψυχραιμία την στιγμή του θανάτου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η σορός του άνδρα έμεινε επί 9 ημέρες στα Κερδύλια Όρη, με τα άγρια ζώα να διαμελίζουν το άψυχο σώμα του.

Τα αδέρφια του ανέφεραν πως «Στο βουνό τον βρήκαν. Εκεί πήγε με έναν Έλληνα για ξύλα. Ακούστηκε ότι είναι κομμένο το πόδι». Σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού ήταν ένας ήσυχος και ευγενικός άνθρωπος ο άτυχος 51χρονος και δεν είχε απασχολήσει ποτέ με τη συμπεριφορά του.

Η σύζυγος του 59χρονου μίλησε στο MEGA και δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή αυτή για όλη την οικογένειά μας. Ζούμε κάτι απίστευτο. Ο σύζυγός μου είναι στο νοσοκομείο, κόπηκε βαθιά στο γόνατο. Είναι και διαβητικός και είναι πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Τα παιδιά μου είναι εκεί, δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Ο 59χρονος και ο γιος του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Διαβάστε επίσης:

Αθώος ο πατέρας που εισέβαλε σε σχολείο και επιτέθηκε σε μαθητές

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα βρέθηκε στην περιοχή της Πλατείας Ναυαρίνου

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 28χρονος οδηγός μοτοσικλέτας