ΕΛΛΑΔΑ

Καταδικάστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το θάνατο της 7χρονης στη Μεσαρά

Καταδικάστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το θάνατο της 7χρονης στη Μεσαρά

Κρήτη: Ο οδηγός καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια αλλά και για σωματικές βλάβες σε βάρος της μητέρας και της μικρότερης κόρης της

Την ενοχή του 70χρονου σήμερα οδηγού για το τροχαίο δυστύχημα που είχε στοιχίσει τη ζωή στην 7χρονη Ελευθερία αποφάσισε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο οδηγός καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια αλλά και για σωματικές βλάβες σε βάρος της μητέρας και της μικρότερης κόρης της και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών και δέκα μηνών, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο τροχαίο ατύχημα που είχε σημειωθεί στις 20 Ιουνίου, νωρίς το πρωί στον δρόμο Μοίρες – Άγιοι Δέκα και πιο συγκεκριμένα κοντά στη διασταύρωση του Καστελίου. Από τη σφοδρή σύγκρουση του οικογενειακού αυτοκινήτου με ένα φορτηγάκι που ήταν διαμορφώμενο σε ψαράδικο, είχαν τραυματιστεί επίσης η 47χρονη μητέρα της Ελευθερίας, και η 4χρονη αδελφούλα της. Και οι τρεις είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου οι γιατροί είχαν κρίνει αναγκαία και επείγουσα τη μεταφορά του κοριτσιού στο ΠΑΓΝΗ καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Για 10 ημέρες οι γιατροί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν κάθε μέρα και περισσότερο, ώσπου ο καταπονημένος οργανισμός της Ελευθερίας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στις 30 Ιουνίου.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός βρέθηκε πατέρας τριών παιδιών

Κιβωτός του Κόσμου: «Έντυναν τα παιδιά με κουρέλια, τα έδερναν»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι αθώος», λέει ο αδερφός του