ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Γρονθοκόπησε και έσερνε τη γυναίκα του από τα μαλλιά

Κρήτη: Γρονθοκόπησε και έσερνε τη γυναίκα του από τα μαλλιά
«Γυναίκα μου είναι, ό,τι θέλω την κάνω», φέρεται να είπε ο 48χρονος σε γυναίκα που προσπάθησε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του στο νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη. 
Pixabay

«Γυναίκα μου είναι, ό,τι θέλω την κάνω», φέρεται να είπε ο 48χρονος σε γυναίκα που προσπάθησε να υπερασπιστεί τη σύζυγό του στο νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη

Σοκάρει η επίθεση που δέχθηκε μια γυναίκα στην Κρήτη από τον σύζυγό της. Το νέο σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν 48χρονος επιτέθηκε στη 49χρονη σύζυγό του.

Ειδικότερα, ο 48χρονος, το μεσημέρι της Τρίτης και έξω από καφενείο σε χωριό του Ηρακλείου, έριξε τη 49χρονη σύζυγό του στο οδόστρωμα ενώ πριν την είχε γρονθοκοπήσει. Μάλιστα, την έσερνε από τα μαλλιά και την έβριζε, χωρίς η 49χρονη να προβάλλει καμία αντίσταση, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το creta24.gr. Εκείνη τη στιγμή πέρασε από το σημείο μία άλλη γυναίκα που προσπάθησε να υπερασπιστεί το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 48χρονος της επιτέθηκε φραστικά, την εξύβρισε και δεν δίστασε ακόμα και να τη φτύσει, λέγοντάς της πως «γυναίκα μου είναι ό,τι θέλω κάνω».

Η γυναίκα που ήταν μπροστά στο σοκαριστικό επεισόδιο τηλεφώνησε στην αστυνομία και ο 48χρονος συνελήφθη.