ΕΛΛΑΔΑ

Christmas beauty special: 3 θεραπείες για άμεση αναζωογόνηση

Christmas beauty special: 3 θεραπείες για άμεση αναζωογόνηση

Ένα φωτεινό πρόσωπο, ένα σφιχτό, σμιλεμένο σώμα. Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη μεγάλη εικόνα ακόμα πιο γοητευτική.  Η SYMMETRIA® σας προτείνει αυτές τις γιορτές 3 έξυπνους τρόπους να τις αναδείξετε με διαδικασίες express και να... κερδίσετε στα σημεία!

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι ξεκινά σε λίγο κι εσείς δεν έχετε άλλο χρόνο για χάσιμο! Επιλέξτε τη θεραπεία express που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών της SYMMETRIA® και ετοιμαστείτε να αντικρίσετε λίγα λεπτά αργότερα, την πιο εντυπωσιακή... μεταμόρφωση!

Καθαρό, healthy look σε νανοδευτερόλεπτα

Pico Carbon Laser

Μια ανώδυνη, μη επεμβατική, “lunch time” θεραπεία - συνδυασμός υγρού άνθρακα και λέιζερ- που μέσα σε 30 λεπτά προσφέρει βαθύ καθαρισμό και άμεση λάμψη με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Γιατί ξεχωρίζει: Ο υγρός άνθρακας λειτουργεί σαν μαγνήτης που παγιδεύει περιβαλλοντικούς ρύπους, σκόνη, σμήγμα και νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας και το φως που εκπέμπει το λέιζερ εξαιρετικά γρήγορα (σε νανοδευτερόλεπτα) τα αφαιρεί, ενώ συγχρόνως, η θερμότητα που παράγεται, ενθαρρύνει τους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Μετά τη θεραπεία: Χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα την Dr.Age Activated Charcoal Face Mask με ενεργό άνθρακα που απορροφά τοξικές ουσίες, σκόνη ή σμήγμα και διευκολύνει τη μικροκυκλοφορία για να παραμείνει η επιδερμίδα φρέσκια και φωτεινή.

Πείτε αντίο στη θαμπάδα

Hydrafacial

Η ιδανική μη επεμβατική θεραπεία για άμεση λάμψη.

Γιατί ξεχωρίζει: Η ανώδυνη αυτή διαδικασία περιλαμβάνει 3 βήματα, έχει συνολική διάρκεια 45 μόλις λεπτά και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας. Στο πρώτο βήμα απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα οι ρύποι και το σμήγμα από την επιφάνεια, της επιδερμίδας, ακολουθεί μια ήπια χημική απολέπιση και η θεραπεία ολοκληρώνεται με την απελευθέρωση ευεργετικών δραστικών συστατικών- βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ- που την ενυδατώνουν, την αναζωογονούν άμεσα και επαναφέρουν τη φυσική της λάμψη, ενώ ελαχιστοποιούν την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων.

Μετά τη θεραπεία. Η καθημερινή, αντιοξειδωτική προστασία χάρη στη συνεργατική δράση των βιταμινών C+ E που περιέχει ο ορός Dr.Age Luminosity C+E Spheres είναι το κλειδί για να διατηρήσετε και να ενισχύσετε τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

Χάστε λίπος και πόντους

Double Laser for Fat Reduction

Το υπερσύγχρονο laser λιπόλυσης που ήρθε στη SYMMETRIA® υπόσχεται να αντιμετωπίσει το ανθεκτικό, τοπικό λίπος από οποιοδήποτε σημείο του σώματος, σε μόλις 20 λεπτά της ώρας.

Γιατί ξεχωρίζει: Από την πρώτη, κιόλας, συνεδρία είναι ορατή η βελτίωση στην όψη του σώματος και η μείωση των πόντων στα σημεία που έγινε η θεραπεία, όπως, άλλωστε, το επιβεβαιώνουν οι μετρήσεις πριν και μετά!

Για ολιστική αδυνατιστική δράση. Όσες(οι) επιλέξετε τη θεραπεία Double Laser και θέλετε, ταυτόχρονα, να απαλλαγείτε από περιττά κιλά, έχετε την ευκαιρία με τη βοήθεια του διατροφολόγου της SYMMETRIA® να παραγγέλνετε εξατομικευμένα πακέτα φαγητού από την εταιρεία Fitness Meals σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή ακόμη και μηνιαία βάση. Έτσι θα έχετε καθημερινά το μενού που σας ταιριάζει χωρίς να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο στην προετοιμασία και το μαγείρεμα.

  • Η SYMMETRIA® , με στρατηγικές συμμαχίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, έχει λάβει διεθνή αναγνώριση ως ένα από τα top διεθνή brands στο χώρο της υγείας και ομορφιάς. Ξεκινώντας στην Ελλάδα το 2005 και μέχρι σήμερα, η SYMMETRIA® παρέχει ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εφαρμόζοντας σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και νέες τεχνολογίες, από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε επισκέπτη. Οι αρχές αυτές, που στη διάρκεια των χρόνων η SYMMETRIA® τηρεί με συνέπεια, τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης. Στη SYMMETRIA®, κάθε επισκέπτης θα αισθανθεί μοναδικός. Οι συνεργασίες της SYMMETRIA® με εταιρείες όπως η BOOKVOICE για να περνούν πιο ευχάριστα και επιμορφωτικά την ώρα της παραμονής τους στο χώρο οι επισκέπτες, είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στο customer service στο χώρο της ιατρικής. Η πληθώρα διεθνών διακρίσεων και βραβείων που έχει λάβει, ανάμεσά τους τα Best Clinic Award, European Quality Award, Best Medical Practice Award, Patient Service Award και Best Clinic with International Expansion, δεν αποτελούν βραβεία μόνο για τη SYMMETRIA® αλλά και για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε το Κάλλος, την Τέχνη, τον Ανθρωπισμό, την Ιατρική. Παράλληλα, η SYMMETRIA® συνεχίζει ακάθεκτη τη δυναμική της επέκταση εγκαινιάζοντας το πρώτο SYMMETRIA® SPOT στους Αμπελόκηπους σε μια συνεργασία με τον όμιλο της Βιοϊατρικής, ενώ γεγονός είναι το νέο SYMMETRIA® Exclusive στο Κολωνάκι το πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η συνεργασία της με την εταιρεία DR.AGE για πρωτοποριακά προϊόντα με υλικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Διαβάστε επίσης:

Καρκίνος: Δέσμευση Ελλάδας και Κύπρου για πρόληψη και πρόσβαση σε νέες θεραπείες

Πλεύρης: Το πρώτο εξάμηνο του 2022 έρχονται οι θεραπείες για τον κορονοϊό

Novartis Hellas: Πρόσβαση σε περισσότερες από 100 θεραπείες για 4,3 εκατ. ανθρώπους το 2020