ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Έβγαλαν όπλο και σουγιά για να ληστέψουν δυο νεαρούς

Λαμία: Έβγαλαν όπλο και σουγιά για να ληστέψουν δυο νεαρούς

Λαμία: Οι ληστές άρπαξαν ένα κινητό, αλλά το πέταξαν και άρχισαν να τρέχουν όταν έφτασε η αστυνομία

Θύμα ληστείας έπεσαν δύο 18χρονα παιδιά, λίγο πριν τις 22:00’ το βράδυ της Τετάρτης (4/1) δίπλα από την πεζογέφυρα του Σταθμού του ΟΣΕ μεταξύ των οδών Σμύρνης και Κωνσταντινουπόλεως.

Όπως αναφέρει το lamiareport, τα παιδιά περνούσαν από το σημείο όταν δύο άλλα νεαρά άτομα που μιλούσαν Αλβανικά τους πλησίασαν και τους απείλησαν να τους δώσουν ότι είχαν επάνω τους!

Μάλιστα τους έκαναν σωματική έρευνα διαπιστώνοντας ότι δεν είχαν λεφτά επάνω τους και τότε άρπαξαν το κινητό του ενός, χτυπώντας τον με μπουνιές. Η αντανακλαστική αντίδραση του νεαρού να αμυνθεί, ανάγκασε τον έναν εκ των ληστών να του προτάξει όπλο. Την ίδια ώρα ο δεύτερος των ληστών έβγαλε από την τσέπη του σουγιά με αποτέλεσμα τα δύο 18χρονα παιδιά να τρομοκρατηθούν. Μάλιστα τους απείλησαν να μην πουν τίποτα στην αστυνομία για να μη βρουν μπελά.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τις αρχικές φωνές και είδαν το σκηνικό ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο ακριβώς σε δύο λεπτά. Επίσης δύο νεαρά κορίτσια που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από το σημείο τρομοκρατήθηκαν επίσης και βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενο οίκημα.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο του lamiareport.gr:

Μόλις ο ένας ληστής είδε την αστυνομία φώναξε με σπαστά Ελληνικά στον άλλον και το έβαλαν στα πόδια, ενώ το κινητό των παιδιών βρέθηκε πεταμένο λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο της ληστείας.

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνα «παιχνίδια» των Τούρκων: Νυχτερινή υπερπτήση UAV πάνω από την Κανδελιούσσα

Αττική: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε επιχείρηση στα νότια προάστια

Σέρρες: Τρομοκρατημένοι οι κτηνοτρόφοι από τις επιθέσεις λύκων