ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Λαμία: Σκύλος δάγκωσε ντελιβερά και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Τρόμος στη Λαμία: Σκύλος δάγκωσε ντελιβερά και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Pixabay

Ο νεαρός ντελιβεράς δέχτηκε επίθεση από σκύλο σε σπίτι που πήγε να παραδώσει παραγγελία - Δραματικές στιγμές και πανικός μέχρι να φτάσει στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. 

Τον τρόμο και τον πανικό έζησε ένας ντελιβεράς το βράδυ της Τετάρτης στη Λαμία, όταν έπεσε θύμα ενός σκύλου που ο ιδιοκτήτης δεν είχε φροντίσει να περιορίσει.

Το μεροκάματο εξελίχθηκε σε εφιάλτη και από εκεί που πήγαινε να κάνει τη δουλειά του, βρέθηκε ξαφνικά στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε συνέβη λίγο πριν τις 10:30’ το πρωί της Τετάρτης (11/1), όταν ένας νεαρός ντελιβεράς πήγαινε να παραδώσει καφέ σε σπίτι. Τότε δέχτηκε επίθεση και δαγκωματιές από το σκύλο που έχει η οικογένεια και φαίνεται ότι ήταν ελεύθερος.

Ο νεαρός ντελιβεράς διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να του περιποιηθούν τα τραύματά του από την επίθεση του ζώου.

Για μια ακόμη φορά ιδιοκτήτες ζώων αποδεικνύονται ανεύθυνοι και επικίνδυνοι. Το πρόβλημα δεν είναι οι νόμοι και οι κανονισμοί. Το πρόβλημα είναι η εφαρμογή των νόμων και η παραδειγματική τιμωρία. Αν δεν πέσει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα έχουμε κι άλλα θύματα.

Διαβάστε ακόμα:

Κεφαλάρι: Σκύλος κατασπάραξε κοκόνι - Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ οδηγός ΙΧ

Φθιώτιδα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ποδηλάτισσα

Κύπρος: Σκύλος επιτέθηκε σε γυναίκες και σκότωσε σκυλάκι