ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο Δ/ντης ορθοπεδικής Γ.Ν. Λάρισας - «Μας φέρνανε συνέχεια παιδιά»

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο Δ/ντης ορθοπεδικής Γ.Ν. Λάρισας - «Μας φέρνανε συνέχεια παιδιά»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στο OPEN ο διευθυντής ορθοπεδικής Γ.Ν. Λάρισας και για τους τραυματίες που διακομίζονταν στο νοσοκομείο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN μίλησε ο διευθυντής ορθοπεδικής Γ.Ν. Λάρισας, Κώστας Μπαργιώτας αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Μιλάμε για φοιτητές. Αυτό είναι που είναι και το πραγματικά τρομακτικό. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία οι περισσότεροι ασθενείς που διακομίζονταν στο νοσοκομείο ήταν φοιτητές με ηλικιακό εύρος από 20 έως 25 χρονών. Έτσι είναι σχεδόν όλοι οι νοσηλευόμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος συνεχίζοντας εξέφρασε φόβους ότι έτσι θα είναι και η κατάσταση όταν αρχίζουν να αναγνωρίζονται τα θύματα. «Μας φέρνανε συνέχεια παιδιά», ανέφερε συγκλονισμένος.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Βαρύ το κλίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Βαρύ το κλίμα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, καθώς συγγενείς των θυμάτων της αμαξοστοιχίας βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο και προχωρούν στην ταυτοποίηση των σορών. Το κλίμα που επικρατεί είναι βουβό και αρκετοί άνθρωποι είναι σε απόγνωση.

Οι συγγενείς των θυμάτων λαμβάνουν την ανάλογη ψυχολογική υποστήριξη από ειδική ομάδα, ενώ δεν είναι λίγοι που ακόμη αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι παραμένουν αγνοούμενοι.

Σημειώνεται πως 55 είναι οι τραυματίες από το δυστύχημα της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, οι οποίοι και νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας. Παράλληλα έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ένα κοριτσάκι 6,5 μηνών που νοσηλεύεται στη χειρουργική του ΠΓΝΛ.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αγωνία για τους αγνοούμενους

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ένα μωρό 6,5 μηνών και ένα παιδί 8 ετών ανάμεσα στους τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Θρήνος για τον 35χρονο μηχανοδηγό από τη Φθιώτιδα