ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Τσίπρας: «Στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη - Τσίπρας: «Στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης»
Φωτογραφία: Newsbomb.gr - Χάρης Γκίκας

Στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη ο Αλέξης Τσίπρας - «Δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε αυτά στην ώρα τους», δήλωσε μεταξύ άλλων

Στο σημείο της τραγωδίας στην κοιλάδα των Τεμπών όπου συγκρούστηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης (28/02) δύο αμαξοστοιχίες, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο πλευρό των διασωστών και πυροσβεστών που δίνουν τη μάχη για τον απεγκλωβισμό τραυματιών και ανάσυρση θυμάτων από χθες το βράδυ, και ενημερώθηκε από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής για την πορεία των επιχειρήσεων που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη στα συντρίμμια των τρένων.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών ανέρχεται προς το παρόν στους 38, αλλά όπως ενημέρωσε η Πυροσβεστική αναμένεται να αυξηθεί. Ο κ. Τσίπρας μιλώντας στις δημοσιογραφικές κάμερες, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη και τη συμπαράστασή του στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

«Είναι στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης. Οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές, ζούμε μια αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους μεταξύ των οποίων δυστυχώς πολλά νέα παιδιά.

Τούτη την ώρα που ακόμα μετράμε τους νεκρούς μας και πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε αυτά στην ώρα τους.

Θέλω μόνο να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή μου στους συγγενείς των θανόντων αλλά και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους», δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις