ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Δεν μπορώ να χαρώ καθόλου, όταν ξέρω ότι κάποιος δίπλα μου δεν υπάρχει πια»

Τέμπη: «Δεν μπορώ να χαρώ καθόλου, όταν ξέρω ότι κάποιος δίπλα μου δεν υπάρχει πια»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Από τύχη σώθηκε ο Νίκος Μούμτζης καθώς 15 λεπτά πριν τη σύγκρουση βρισκόταν στο κυλικείο αλλά τελικά επέστρεψε στο βαγόνι 7 επειδή δεν βρήκε θέση

Ένας από τους επιζώντες του μοιραίου δυστυχήματος στα Τέμπη, ο Νίκος Μουμτζής μίλησε για τις τραγικές στιγμές που έζησε όταν συγκρούστηκαν τα δύο τρένα.

Ο νεαρός είχε πάει 15 λεπτά πριν τη φονική σύγκρουση στο κυλικείο αλλά δεν βρήκε θέση και έτσι επέστρεψε στο βαγόνι 7.

Ο Νίκ0ς Μουμτζής μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα για την τραγωδία στα Τέμπη. Ο νεαρός είχε πάει 15 λεπτά πριν την σύγκρουση στο κυλικείο, αλλά δεν βρήκε θέση κι επέστρεψε στο έβδομο βαγόνι.

«Μου έχει περάσει από το μυαλό τι θα γινόταν αν έβρισκα θέση να κάτσω τότε… Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν μπορώ να χαρώ καθόλου, όταν ξέρω ότι κάποιος δίπλα μου δεν υπάρχει πια» εξομολογήθηκε αρχικά ο φοιτητής.

«Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε γίνει μετά τη σύγκρουση. Δεν ήξερα το μέγεθος της καταστροφής. Ήμουν σε επικοινωνία με τη θεία μου και μου έλεγε το εξής: Μου έλεγε δεν ξέρεις από που έχεις βγει ζωντανός. Εμείς όταν βγήκαμε σώοι και αβλαβείς από το βαγόνι, αντικρίσαμε μία φωτιά και καπνούς, μία χαοτική εικόνα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με άνεση γιατί έρχονται όλες αυτές οι στιγμές στο μυαλό μου. Ειδικά όλο αυτό το σκηνικό με το κυλικείο, μπορεί να είδα αυτά τα πρόσωπα των παιδιών που έφυγαν και τώρα μπορεί να μην τα θυμάμαι» πρόσθεσε.