ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Έγγραφο αποκαλύπτει τις κινήσεις του ΟΣΕ - Τρέχει να πάρει συσκευές ελέγχου θέσης

Τέμπη: Έγγραφο αποκαλύπτει τις κινήσεις του ΟΣΕ - Τρέχει να πάρει συσκευές ελέγχου θέσης
Eurokinisi

Τέμπη: Προκαλεί αίσθηση το έγγραφο με το οποίο ο ΟΣΕ προμηθεύεται συσκευές ελέγχου των διακλαδώσεων.

Έχουν ξεκινήσει τα δρομολόγια των τρένων έστω και με ελάχιστους επιβάτες και με σημαντικές καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Παρόλα αυτά την ίδια ώρα προκαλεί αίσθηση το παρακάτω έγγραφο, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα το Live News, με το οποίο ο ΟΣΕ προμηθεύεται συσκευές ελέγχου των διακλαδώσεων.

Tο έγγραφο κάνει λόγο για «προμήθεια επί τόπου και εγκατάσταση συσκευών εξωτερικού ελέγχου θέσης αλλαγής τροχίας σε υφιστάμενες αλλαγές τροχίας των Σιδηροδρομικών Σταθμών Πλατεώς, Άδενδρου, Αξιού, και Σίνδου του τμήματος γραμμής Πλατύ – Θεσσαλονίκης».

Απολογούνται την Παρασκευή οι εμπλεκόμενοι

Με την πολιτική κόντρα να έχει πάρει φωτιά, με ενδιαφέρον αναμένονται οι απολογίες αύριο, Παρασκευή, των τριών εμπλεκόμενων. Πέρα από τον σταθμάρχη, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι θα υπεραμυνθούν της αθωότητάς τους.

Παραμένει άδειος και για δεύτερη ημέρα ο προαστιακός

Το Live News βρέθηκε σε βαγόνι του προαστιακού που εκτελεί το δρομολόγιο Πάτρα – Ρίο.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, εκτιμάται πως η κίνηση σήμερα έχει μειωθεί κατά 60% συγκριτικά με την περίοδο προτού ανασταλούν τα δρομολόγια των τρένων.

Όλα δείχνουν πως οι επιβάτες είναι διστακτικοί να επιβιβαστούν στα τρένα, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν παράπονα για μεγάλες καθυστερήσεις.

«Το χρησιμοποιώ εδώ και 10 χρόνια. Όταν δεν φτάνω στη δουλειά μου έγκαιρα, δεν θα το χρησιμοποιήσω ξανά. Από χθες είναι μεγάλες οι καθυστερήσεις, χθες μάλιστα χάθηκε και δρομολόγιο», είπε μία επιβάτιδα του προαστιακού στο Live News.

Διαβάστε επίσης:

Tέμπη: «Ακόμα δυσκολεύομαι να περπατήσω, σώθηκα από θαύμα» - Η μαρτυρία της 22χρονης Ανθής

Τέμπη: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο πλευρό της οικογένειας του Ντένις Ρούτσι

Θεσσαλονίκη: Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών για τα Τέμπη, το νερό και τα πανεπιστήμια