ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Εφιάλτης για τους κατοίκους τα αγριογούρουνα - Κάνουν βόλτες ανενόχλητα στους δρόμους

Λαμία: Εφιάλτης για τους κατοίκους τα αγριογούρουνα - Κάνουν βόλτες ανενόχλητα στους δρόμους
LamiaReport.gr

Λαμία: Τα αγριογούρουνα βολτάρουν σε κεντρικούς δρόμους άκρως εξοικειωμένα με τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η κατάσταση με τα αγριογούρουνα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με μία από αυτές να είναι και η Λαμία, όπου τα ζώα πλέον κυκλοφορούν καθημερινά ανενόχλητα στους κεντρικούς δρόμους συνοικιών της περιοχής.

Συγκεκριμένα κινούνται στη Λεωφόρο Καλυβίων και τις συνοικίες του Παγκρατίου και των Καλυβίων Λαμίας, ενώ το lamiareport φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνουν τα αγριογούρουνα να βολτάρουν ακόμα και έξω από αυλές και να τρώνε, ενώ πολλοί είναι οι κάτοικοι που αναφέρουν ότι καθημερινά έρχονται βλέπουν αγριογούρουνα στην Λεωφόρο Καλυβίων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η παρουσία τους στην Λεωφόρο Καλυβίων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστη οδό στην οποία τα οχήματα αναπτύσσουν αρκετή ταχύτητα και μπορεί να γίνει κάποιο σοβαρό τροχαίο.

Ένα ακόμη βίντεο που έστειλε αναγνώστης του τοπικού μέσου αποτυπώνει την εξοικείωση των θηλαστικών με τον άνθρωπο και τα αυτοκίνητα.

Η εικόνα είναι μεσάνυχτα ανάμεσα στις οδούς Μάνου Χατζηδάκη και Λεωφόρου Καλυβίων στο ύψος του σούπερ - μάρκετ «Γαλαξίας». Τα αγριογούρουνα αδιαφορούν πλήρως για το αυτοκίνητο που περνά δίπλα τους και βόσκουν αμέριμνα στο χορτάρι πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής.