ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά στο κέντρο της Λαμίας: Είχαν ξεχάσει ανοικτό το μάτι της κουζίνας σε διαμέρισμα

Πυρκαγιά στο κέντρο της Λαμίας: Είχαν ξεχάσει ανοικτό το μάτι της κουζίνας σε διαμέρισμα

Πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκλωβισμένο άτομο στο διαμέρισμα από το οποίο έβγαινε ο καπνός

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία ενημερώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα για καπνό που βγαίνει από διαμέρισμα τρίτου ορόφου, κοντά στο δημοτικό θέατρο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καζούλη και Αντιγόνης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. με μηχανές και της Άμεσης Δράσης με περιπολικά.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για εγκλωβισμένο άτομο στο διαμέρισμα από το οποίο έβγαινε ο καπνός και γι αυτό οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την είσοδο για να μπουν στο κτίριο.

Τελικά μέσα στο διαμέρισμα υπήρχε ένοικος, που φέρεται να κοιμόταν με ξεχασμένο σκεύος στην κουζίνα, από το οποίο είχε προκληθεί η μικρής έκτασης πυρκαγιά, η οποία δεν πρόλαβε να πάρει διαστάσεις, αφού κατασβέστηκε άμεσα.

Ευτυχώς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα και ο ένοικος από την εισπνοή καπνού και δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όπως είναι φυσικό υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο της πόλης. Το ευτύχημα είναι ότι είχαμε αίσιο τέλος στην περιπέτεια χωρίς να κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή.