ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένα δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα στον Βόλο

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένα δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα στον Βόλο
Trikalanews.gr

Δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα, βρίσκονται εγκλωβισμένα στον γειτονικό Νομό, όπου είχαν μεταβεί προκειμένου να δώσουν εξετάσεις Γερμανικών, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες κανονικά για σήμερα, παρά την προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα  

Εγκλωβισμένα στον Βόλο βρίσκονται δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει αποφασιστεί λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Ο νομός Μαγνησίας πλήττεται ανεπανόρθωτα από πρωτοφανή ύψη βροχής, με αποτέλεσμα με εντολή της Αστυνομίας να ισχύει σε όλο τον νομό γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, εξαιτίας των επικίνδυνων φαινομένων.

Δυστυχώς όμως, εξαιτίας της απαγόρευσης, δεκάδες παιδιά από τα Τρίκαλα, βρίσκονται εγκλωβισμένα στον γειτονικό Νομό, όπου είχαν μεταβεί προκειμένου να δώσουν εξετάσεις Γερμανικών, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για σήμερα στον Βόλο παρά την προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα.

Απεγνωσμένοι γονείς καταγγέλουν στο Trikalanews.gr πως ενώ ήταν σε πολύωρη αναμονή, προκειμένου τα παιδιά τους να καταφέρουν να δώσουν τις εξετάσεις τους, τελικά τους ενημέρωσαν πως αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν.

Με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται, καθώς αυτή την ώρα βρίσκονται στα αυτοκίνητά τους χωρίς να μπορούν να μετακινηθούν, καθώς έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.