ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel – Μαγνησία: Μήνυμα του «112» προς τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας Αλμυρού

Κακοκαιρία Daniel – Μαγνησία: Μήνυμα του «112» προς τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας Αλμυρού

Δίδεται εντολή εκκένωσης προς το Δημαρχείο Αλμυρού, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Νέο μήνυμα από την υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αυτή τη φορά προς τους πολίτες που βρίσκονται στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Βαρβάρας Αλμυρού, στο οποίο αναφέρεται: «Αν βρίσκεστε στις εργατικές κατοικίες Αγίας Βαρβάρας Αλμυρού, απομακρυνθείτε προς το Δημαρχείο Αλμυρού λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Βόλος: Συγκλονιστικά πλάνα – Βυθίστηκαν ολόκληρες περιοχές, με βάρκες η ΕΜΑΚ αναζητά εγκλωβισμένους

Η κακοκαιρία Daniel «σαρώνει» τη χώρα από την Τρίτη (05/09), προκαλώντας μεγάλα προβλήματα σε Μαγνησία και Θεσσαλία, με καταιγίδες να «χτυπούν» και την Αττική τόσο αυτήν την ώρα, όπως και νωρίτερα (καθ’ όλη τη διάρκεια της 6ης Αυγούστου).

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από τη Μαγνησία. Άνδρες των ΕΜΑΚ βρίσκονται μέσα σε βάρκα και κινούνται προς αναζήτηση εγκλωβισμένων. Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι χρησιμοποιούν σφυρίχτρες, προκειμένου να εντοπίσουν πολίτες, που ενδεχομένως κινδυνεύει η ζωή τους.

Δείτε το βίντεο:

Λόγω της διακοπής υδροδότησης, οι πολίτες της πόλης του Βόλου έχουν σπεύσει στα κοντινότερα σούπερ μάρκετ, με σκοπό να προμηθευθούν μπουκάλια με νερό. Φωτογραφίες και βίντεο του Newsbomb.gr από τον Βόλο.

Σχετικές ειδήσεις