ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel – Θεσσαλία: Επιστράτευση drone για την αποστολή φαρμάκων σε πληγέντες

Κακοκαιρία Daniel – Θεσσαλία: Επιστράτευση drone για την αποστολή φαρμάκων σε πληγέντες

Σε νέο βίντεο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας φαίνεται η χρήση drone για την παράδοση φαρμάκων σε πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Η χώρα μετρά τις πληγές της, από τη «σαρωτική» επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Το «σφυροκόπημα» των ακραίων καιρικών φαινομένων αναμένεται να συνεχισθεί έως και σήμερα το βράδυ (07/09).

Στον τραγικό απολογισμό των νεκρών από τις σφοδρές πλημμύρες προστέθηκε άλλος ένας άνθρωπος, «ανεβάζοντας» τον αριθμό των θυμάτων στα τέσσερα από την έναρξη της κακοκαιρίας, ενώ, βιβλικές καταστροφές έχουν καταγραφεί σε πολλά μέρη της ελληνικής επικράτειας.

Νέο βίντεο της Πυροσβεστικής δείχνει την απογείωση ενός drone στη Θεσσαλία, προκειμένου να σταλούν φάρμακα στους πληγέντες από τα πλημμυρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

«Προσοχή για τις επόμενες ώρες» – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

Θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή από τον κόσμο τουλάχιστον για τις επόμενες τέσσερις ώρες αναφορικά με το «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας Daniel σε πολλές περιοχές της χώρας μας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

«Οι περιοχές που φαίνεται ότι θα επηρεασθούν αργότερα μέσα στην ημέρα, είναι η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η Βοιωτία. Από εκεί και ύστερα, θα πάμε σε μία ομαλοποίηση της κατάστασης, όμως και αύριο στις συγκεκριμένες περιοχές δε θα λείπουν οι τοπικές βροχές και καταιγίδες», τόνισε ο μετεωρολόγος.

Σχετικές ειδήσεις