ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος για Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Μιλάμε για τραγικό νούμερο, που δεν τον ξέρει κανένας»

Αχιλλέας Μπέος για Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Μιλάμε για τραγικό νούμερο, που δεν τον ξέρει κανένας»

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης σε συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας στράφηκε κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, με τον οποίο εξάλλου έχει «ανοιχτούς λογαριασμούς» από το 2020, για το νερό των Σταγιατών.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος στις βολές εναντίον του από τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ο γνωστός τραγουδοποιός σε συναυλία που έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, αναφερόμενος σε όσα περνάνε ο Βόλος και τα χωριά της Μαγνησίας που πλήττονται από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, χαρακτήρισε τον κ. Μπέο ως ανεκδιήγητο δήμαρχο, ενώ τον κατηγόρησε ότι φώναζε «για την κάμερα, σαν να κάνει προεκλογικό σποτ».

Ο δήμαρχος Βόλου το πρωί της Τρίτης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα, όπου ερωτήθηκε και για τις δηλώσεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

«Δεν θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, γιατί μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν δείξατε πόσος κόσμος ήταν στη συναυλία. Δεν ξέρω τι πεποιθήσεων είναι αυτός ο τύπος, αλλά άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος, ο Ιακωβίδης, η Ζευγαρά και άλλοι με πήραν τηλέφωνο για να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτός τη συναυλία τι την έκανε, για αρπαχτή;» είπε αρχικά ο κ. Μπέος.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Βόλου απασφάλισε λέγοντας ενοχλημένος: «Είναι ένα νούμερο με μία κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας. Απευθύνεται σε μία συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για εμένα δεν είναι. Τι με πήρατε για τον Ιωαννίδη; Άσε τον Ιωαννίδη. Άφησέ με με τον κάθε φλώρο. Αυτό αισθανόμουν και αυτό έκανα. Ήρθε εδώ αυτός να μοιράσει δύο μπουκάλια νερό;»