ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Elias: Κλειστά τα σχολεία σε Ωρωπό, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Φυλή

Κακοκαιρία Elias: Κλειστά τα σχολεία σε Ωρωπό, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Φυλή

Κακοκαιρία Elias: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλη την Αττική, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (27/9) στην ΕΡΤ σημείωσε «όλη τη νύχτα παρακολουθούσαμε την εξέλιξη του φαινομένου», ενώ συμπλήρωσε πως «σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις το φαινόμενο θα εξασθενήσει τις επόμενες ώρες άρα δεν τίθεται θέμα να κλείσουν τα σχολεία».

Συνεχίζοντας ο Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως «σε περίπτωση προβλημάτων σε κάποιο δήμο αυτό πλέον θα είναι τοπικής απόφασης, αλλά θεωρούμε πως το φαινόμενο θα εξασθενίσει έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα».

Κλειστά ωστόσο, θα μείνουν σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όλα τα σχολεία του Δήμου Φυλής, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής. Η σχετική απόφαση ελήφθη από το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και περιλαμβάνει Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια. Παρακαλούνται οι γονείς, στο πλαίσιο και της σχετικής προειδοποίησης του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία στον Ωρωπό.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Elias: Έκλεισαν δρόμοι στα Καλάβρυτα - Πώς γίνεται η κυκλοφορία στην Πάτρα

Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Νεκρός ένας 20χρονος

Κακοκαιρία elias: Χωρίς ρεύμα τα Μελίσσια από τα ξημερώματα