ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Elias: Σοκαριστικές εικόνες στην Αγριά Βόλου - «Έσκασε» ο δρόμος, βγήκε έξω ο αγωγός

Κακοκαιρία Elias: Σοκαριστικές εικόνες στην Αγριά Βόλου - «Έσκασε» ο δρόμος, βγήκε έξω ο αγωγός

Κακοκαιρία Elias: Πολλά και σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει το πέρασμα της κακοκαιρίας τόσο στην πόλη του Βόλου όσο και στην ευρύτερη περιοχή

Εικόνες μεγάλης καταστροφής αντικρίζουν τα συνεργεία των δήμων της Μαγνησίας και της περιφέρειας με το πρώτο φως της ημέρας, στη δοκιμαζόμενη περιοχή του Βόλου, αλλά και σε ολόκληρο τον νομό.

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν στον κόμβο προς την Αγριά του Βόλου όπου οι δρόμοι είχαν γίνει ποτάμια. Συνολικά η πόλη αντιμετώπιζε πλημμυρικά φαινόμενα, με τους δρόμους να γίνονται απροσπέλαστοι.

Η διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Βόλου παραμένει από χθες αργά το απόγευμα με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο να επισημαίνει μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ πως το 80% της πόλης είναι βυθισμένη στο σκοτάδι.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται μέσα στην πόλη του Βόλου, όπως επίσης στις Aλυκές και την Αγριά όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με το νερό σε πολλές περιπτώσεις να ξεπερνά τα 50 εκατοστά.

Οι κάτοικοι στην περιοχή της Αγριάς είναι σε απόγνωση καθώς πολλά σπίτια πλημμύρισαν ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την σφοδρότητα των καιρικών φαινομένω ξηλώθηκε ο δρόμος με αποτέλεσμα ο αγωγός του νερού να βγει στην επιφάνεια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις σοκαριστικές εικόνες που αντικρίζουν και καλούνται παράλληλα να αντιμετωπίσουν:

Διαβάστε επίσης:

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Επιμένει για κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες έως την Κυριακή

Γαλάτσι: Ένοπλη ληστεία σε φούρνο – Στιγμές τρόμου για ιδιοκτήτη και υπάλληλο

Κακοκαιρία Elias: Διακοπή κυκλοφορίας στην Π.Ε. Λάρισας - Βόλου