ΕΛΛΑΔΑ

Τσιόδρας για Γεωργιάδη: Μιλούσε για την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται για τα Τέμπη

Τσιόδρας για Γεωργιάδη: Μιλούσε για την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται για τα Τέμπη

Όσον αφορά τις επικρίσεις ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την συγκάλυψη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος ο κ.Τσιόδρας δήλωσε ότι η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη

Στις εξηγήσεις του Άδωνη Γεωργιάδη μετά τη δήλωσή του για την τραγωδία των Τεμπών αναφέρθηκε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Άκουσα τη δήλωση και υπάρχει και μια ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη σήμερα το πρωί που εξηγεί τι εννοούσε. Δεν μιλούσε γι’ αυτό καθ’ αυτό το ζήτημα των Τεμπών», είπε ο κ.Τσιόδρας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ και πρόσθεσε «ο κ. Γεωργιάδης μιλούσε για την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρειται από την αντιπολίτευση πάνω σε αυτό το ζήτημα. Τα Τέμπη ήταν μια τραγωδία και σαφώς αφορούσαν και αφορούν τον κόσμο».

Όσον αφορά τις επικρίσεις ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την συγκάλυψη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος δήλωσε ότι η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη. «Ή εμπιστευόμαστε την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη που έχει καλέσει πάρα πολλά πρόσωπα και έχει κινηθεί, είτε λέμε ότι η υπόθεση θα λυθεί σε πολιτικό επίπεδο, τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη επανέλαβε ότι ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στα θέματα της ακρίβειας, που σαφώς όπως είπε, δεν μπορούν να βάλουν στην άκρη το ζήτημα των Τεμπών και το ζήτημα των παρακολουθήσεων. «Δύο σοβαρές υποθέσεις με διαφορετική υφή η καθεμία», όπως τόνισε.