ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: «Την πρόσεχα, ήθελε να δώσει τα παιδιά για υιοθεσία» έλεγε η σπιτονοικοκυρά

Φαίη Μπακογιώργου: «Την πρόσεχα, ήθελε να δώσει τα παιδιά για υιοθεσία» έλεγε η σπιτονοικοκυρά

«Αμαρτία από τον Θεό είναι αυτό το πράγμα, την είχα σαν δικό μου παιδί», ανέφερε η σπιτονοικοκυρά που κατηγορείται, μαζί με την αδελφή και τη μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου, για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας.

«Οι άνθρωποι δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Τούς έδιωξαν από το σπίτι που έμεναν στο Μενίδι και αν θέλετε να μάθετε, εγώ πλήρωνα τα νοίκια για εκεί πάνω. Μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω εγώ, για αυτό το κορίτσι; Χεσμ… έχω τη γειτονιά και τι λένε.

Μην κυνηγάτε όλη την οικογένεια, η μάνα ήταν στο νεκροταφείο νωρίτερα και ήταν έτοιμη να πεθάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η σπιτονοικοκυρά που κατηγορείται, μαζί με την αδελφή και τη μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου, για τη δολοφονία της άτυχης μητέρας, σε συνομιλία που έδωσε στο «φως» της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Τα παιδάκια τα βρήκαν μια χαρά στο Παίδων. Πώς κακοποιούνταν; Ήθελαν να δώσουν τα παιδιά για υιοθεσία, επειδή η μητέρα ήταν… Τέλος πάντων, Θεός σχωρέστο το κορίτσι. Είχε πάει με την αδελφή της στο Λαϊκό, χωρίς να το ξέρει η μητέρα, όπως έκανε και με τα άλλα της παιδιά, πήγαινε γκαστρωμένη στον έκτο – έβδομο μήνα. Έχει χαρτιά για όσες φορές την έχουν χτυπήσει», προσέθεσε στη συνομιλία.

«Είναι αμαρτία από τον Θεό, έφυγε τόσο άδικα, το έθαψαν σαν το σκυλί στα αμπέλι»

«Το είχα σαν δικό μου παιδί. Το κορίτσι δεν ήθελε την οικογένειά του. Τέλος. Τον πατέρα, τη μάνα, τα παιδιά του. Τούς φιλοξενούσα όλους, τι να έκανα; Να τούς άφηνα στο χώμα; Τόσο καλή είμαι, θα το βρω από τον Θεό. Ίσως η καλοσύνη μου είναι βλακώδης», συμπλήρωσε στη συνομιλία με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

«Την ημέρα του συμβάντος, δεν ήμουν στο σπίτι, δεν ήμουν εκεί»

«Την ημέρα που έγινε το συμβάν να φύγει η μικρή, ειλικρινά δεν ήμουν στο σπίτι. Ήταν η μαμά με την αδελφή. Το κορίτσι ήταν σε “αναμμένα κάρβουνα” από το μεσημέρι», υποστήριξε εν συνεχεία.

Σχετικές ειδήσεις