ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Συγκλονιστική ανατροπή με όσα λέει η δικηγόρος του πατέρα της

fei

Φως στο ΤούνελΗ Βούλα Δημητριάδου, δικηγόρος του πατέρα του θύματος, μίλησε  για την υπόθεση της Φαίης.

Νέα στοιχεία που ανατρέπουν την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου, προκύπτουν από όσα λέει η δικηγόρος του πατέρα της.

Η Φαίη ενώ κυοφορούσε το 4ο παιδί της είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021.

Η αστυνομία συνέλαβε ως βασικές ύποπτες, την μητέρα της, την αδελφή της αλλά και την γυναίκα που τις φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Κυψέλη, για να απολογηθούν και να πουν όσα γνωρίζουν για τον μαρτυρικό της θάνατο.

Ο πατέρας της Φαίης δεν έπαψε ποτέ να αναζητά τους δολοφόνους του παιδιού του και μαζί με έναν ιδιωτικό ερευνητή και τη δικηγόρο Βούλα Δημητριάδου έψαχναν συνεχώς.

Η Βούλα Δημητριάδου μίλησε στο «Τούνελ» για την υπόθεση.

«Είχα μία σημαντική πληροφορία σήμερα από μία μάρτυρα. Μου είπε πως το προηγούμενο βράδυ ακούστηκε από τη διπλανή πολυκατοικία φωνή γυναίκας που καλούσε βοήθεια. Κάλεσε την αστυνομία, δεν είδε καμία ανταπόκριση. Ξανακαλεί την αστυνομία, και πάλι τίποτα. Ακούει μετά μία αντρική φωνή που λέει ‘’έλα μέσα’’, γιατί μάλλον είχε βγει στο μπαλκόνι, και μετά κλείνουν τα παραθυρόφυλλα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι, και όταν ο κόσμος έχει παιδιά, φοβάται. Και οι άνθρωποι που μίλησαν είναι επειδή αναθάρρησαν. Δεν πήγε κανείς από την αστυνομία να πάρει κάποιες καταθέσεις. Δεν μπορούμε να έχουμε μία ιατροδικαστική που να έγινε δύο μήνες μετά. Τη δικογραφία θα την πάρω μετά τις απολογίες. Αφού δω, θα προτείνω νέους μάρτυρες».