ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Πράσινο φως» για την πρόσληψη 150 οδηγών στον ΟΑΣΘ μέσω ΑΣΕΠ

Θεσσαλονίκη: «Πράσινο φως» για την πρόσληψη 150 οδηγών στον ΟΑΣΘ μέσω ΑΣΕΠ

ΟΑΣΘ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, καθώς και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας.

Στην πρόσληψη 150 οδηγών, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας οκτώ μηνών προχωρά στο αμέσως επόμενο διάστημα ο ΟΑΣΘ, ο οποίος μετά από 11 χρόνια έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό του και να αναβαθμίσει έτσι τις υπηρεσίες του προς το επιβατικό κοινό.

Αυτό αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, στην οποία και σημειώνει ότι ο δρόμος άνοιξε για την πρόσληψη των 150 ατόμων, ύστερα από τη σχετική έγκριση που έδωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Πολιτικού Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για τη θέση του οδηγού στον οργανισμό, θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, καθώς και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας.

«Μετά από 11 χρόνια ο ΟΑΣΘ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προσλήψεις: 150 οδηγούς. Και μόνο το μακρύ χρονικό διάστημα που πέρασε από την τελευταία πρόσληψη, αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η φάση που διανύουμε», σημειώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης.

«Με την πρόσληψη οδηγών, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μετά από τις εισηγήσεις μας, ο Οργανισμός θα μπορέσει να αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες του προς τους πολίτες. Σε συνδυασμό με τα 110 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα παραλάβουμε σε λίγους μήνες, θα πολλαπλασιαστούν οι δυνατότητες του οργανισμού. Στο εξής θα μιλούμε για τον ‘‘νέο ΟΑΣΘ’’», σημειώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Φρικτό ατύχημα στη Λάρισα: Άντρας τραυματίστηκε με αλυσοπρίονο στο λαιμό

Έκανε παράπονα για ποσό που χρεώθηκε σε κέντρο αισθητικής και άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο

«Δράκος των Εξαρχείων»: Σήμερα στον εισαγγελέα ο 23χρονος - Το βίντεο ντοκουμέντο που τον «πρόδωσε»