ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Ξάνθη: «Έσβησε» η 19χρονη που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε αστυνομικός

Τραγωδία στην Ξάνθη: «Έσβησε» η 19χρονη που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε αστυνομικός

Οι γονείς της άτυχης 19χρονης ζητούν να ριχτεί άπλετο φως στην θανατηφόρα παράσυρση του παιδιού τους από όχημα αστυνομικού.

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, Τρίτη, η 19χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά την παράσυρσή της από όχημα στην Ξάνθη, όπως αναφέρει το xanthinea.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή κοπέλα νοσηλευόταν σε κλίνη ΜΕΘ και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η άτυχη 19χρονη αφότου παρασύρθηκε από το όχημα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ άμεσα κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για διακομιδή στο Νοσοκομείο της Καβάλας.

Οι γονείς της 19χρονης εξέδωσαν δήλωση, μέσω του δικηγόρου τους, ζητώντας να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

«Την ώρα που η 19χρονη κόρη μας, παλεύει με θάρρος για τη ζωή της στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, παρακολουθούμε με αγωνία την έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της» ανέφεραν και ζητούσαν όποιον είχε τυχόν πληροφορίες για το τροχαίο, να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εξέφραζαν τις ευχαριστίες τους στο ιατρικό προσωπικό και τον κόσμο που τους στήριξε και, καταλήγοντας», ανέφεραν σε ανακοίνωσή του συμπληρώνοντας επίσης ότι: «η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με γάιδαρο – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Επίδομα ανεργίας: Αύξηση στα 1.300 ευρώ και για 18 μήνες - Ποιο «κόβεται»