ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βουλγαρία: «Σπάει» τη σιωπή της η Ελληνίδα ξεναγός - «Έχω σωληνάκια στο κεφάλι μου»

Τροχαίο στη Βουλγαρία: «Σπάει» τη σιωπή της η Ελληνίδα ξεναγός - «Έχω σωληνάκια στο κεφάλι μου»

Η Ελληνίδα ξεναγός περιγράφει πώς έγινε το τροχαίο με το τουριστικό λεωφορείο στη Βουλγαρία, μέσα από το νοσοκομείο - Τι λέει άνθρωπος από το ταξιδιωτικό γραφείο

Συνεχίζει να νοσηλεύεται η ελληνίδα ξεναγός, η μόνη σοβαρά τραυματισμένη επιβάτης από το σοκαριστικό τροχαίο με το τουριστικό λεωφορείο στη Βουλγαρία. Η τραυματίας βγήκε από το χειρουργείο ενώ την ώρα της σύγκρουσης βρισκόταν στη δεύτερη σειρά του λεωφορείου.

Η γυναίκα μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για το πώς έγινε το ατύχημα, αναφέροντας ότι δεν έφταιγε το δικό τους πούλμαν αλλά πώς γλίστρησε το απέναντι και τους χτύπησε.

«Μου έχουν κάνει εγχείρηση στο κεφάλι. Έχω σωληνάκια στο κεφάλι μου», ανέφερε.

Εκπρόσωπος από το ταξιδιωτικό γραφείο: Πώς έγινε το ατύχημα

Άνθρωπος από το ταξιδιωτικό γραφείο μίλησε στο MEGA και περιέγραψε πώς έγινε η σύγκρουση των οχημάτων: «Έπεσε η νταλίκα που ερχόταν από κάτω, από την αντίθετη λωρίδα και έφυγε το πίσω μέρος, γιατί ήταν ελαφρύ το πίσω, χτύπησε το πούλμαν και μάλιστα το χτύπησε, αριστερά στο πλάι, γι’ αυτό τραυματίστηκε η (…) γιατί καθόταν στην δεύτερη σειρά».

Για το πρώτο τροχαίο που είχε συμβεί στο ταξίδι τους αποκάλυψε: «Ήταν ένα πούλμαν που το είχαμε κλείσει από το Βουκουρέστι για να τους φέρει στην Σόφια γιατί είχε τρακάρει το ελληνικό. Το πούλμαν το πρώτο που τράκαρε μπορούσε και να γυρίσει. Δεν είχε, ένα πράγμα στον προφυλακτήρα, αλλά δεν το θέλανε, τους αλλάξαμε το πούλμαν».

Σαν από θαύμα, μόλις τη δεύτερη μέρα της νέας χρονιάς, οι άνθρωποι αυτοί βγήκαν μέσα από το πούλμαν ζωντανοί.

Η εκδρομή που κανόνισαν μέσα στις γιορτές πρόκειται να τους μείνει αξέχαστη, με τη σκέψη τους να είναι στη γυναίκα που ακόμα για εκείνη ο εφιάλτης δεν έχει τελειώσει. Παραμένει στο κρεβάτι του νοσοκομείου χειρουργημένη περιμένοντας να γυρίσει πίσω στο σπίτι της στην Ελλάδα, στην οικογένειά της.