ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Παρασκευή: Εφιάλτης δίχως τέλος - Απειλούν πάλι τον 13χρονο που ξυλοκόπησαν

Αγία Παρασκευή: Εφιάλτης δίχως τέλος - Απειλούν πάλι τον 13χρονο που ξυλοκόπησαν

Αγία Παρασκευή: Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα ζει μια οικογένεια 

Αδιανόητα πράγματα στην Αγία Παρασκευή με μια οικογένεια να ζει έναν εφιάλτη καθώς ανήλικοι που ξυλοκόπησαν προ ημερών των γιο τους, συνεχίζουν να απειλούν τόσο το παιδί όσο και τους γονείς!

Οι τρεις ανήλικοι παραμένουν ασύλληπτοι από τις 2 Ιανουαρίου, όταν είχαν επιτεθεί και ξυλοκοπήσει τον 13χρονο, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τις απεχθείς πράξεις τους.

Η κακοποίηση του νεαρού αγοριού ωστόσο δεν σταματά εκεί, καθώς ο πατέρας του αποκαλύπτει ότι άγνωστοι συνεχίζουν να τον ενοχλούν με απειλητικά τηλεφωνήματα, παρά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα.

«Φοβάμαι ότι εδώ θα έχουμε και συνέχεια»

Ο πατέρας του 13χρονου μίλησε στο MEGA για όσα ζει η οικογένειά τους.

«Πήραν το παιδί, το έβρισαν, το απείλησαν και κορόιδεψαν την αστυνομία. Δεν μιλάμε για bullying, εδώ μιλάμε για μία σειρά εγκληματικών πράξεων. Φοβάμαι ότι τα παιδιά αυτά δεν έχουν απλά την στήριξη των γονιών τους, αλλά εδώ θα έχουμε και συνέχεια».

Στην συνέχεια ο πατέρας ανέφερε ότι το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να πάει στο σχολείο.

«Απείλησαν ότι θα με πυροβολήσουν με μπερέτα»

Ο πατέρας μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ανέφερε ότι και ο ίδιος δέχεται απειλές.

«Με απείλησαν ότι θα με πυροβολήσουν με μπερέτα. Μίλησαν με έναν έφηβο του οποίου δεν γνωρίζω την ταυτότητα».

Στην συνέχεια ο πατέρας του ανήλικου θέλησε να τονίσει ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και στην δικαιοσύνη, αλλά – όπως είπε – έχει κάποιες επιφυλάξεις στο πόσο επαρκείς είναι ο νόμος για ανήλικους στην Ελλάδα.

«Υπάρχουν χώρες που για συγκεκριμένα εγκλήματα τα παιδιά δικάζονται ως ενήλικες. Στην Ελλάδα δικάζονται ως ‘τι έκανε το παιδάκι μας’ και να του κάνουμε την παρατήρηση».