ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Θλίψη για τον 46χρονο ΕΚΑΒίτη - «Αν είχε καλέσει το 112 θα τον βρίσκαμε συντομότερα»

Ευρυτανία: Θλίψη για τον 46χρονο ΕΚΑΒίτη - «Αν είχε καλέσει το 112 θα τον βρίσκαμε συντομότερα»

Θλίψη στην Ευρυτανία για τον 46χρονο ΕΚΑΒίτη που έπεσε με τη μηχανή του σε γκρεμό - «Αν είχε καλέσει το 112 θα τον βρίσκαμε συντομότερα» λέει συνάδελφος

Θλίψη για τον 46χρονο ΕΚΑΒιτη Θοδωρή Τσώνη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο όταν έπεσε με τη μηχανή του σε γκρεμό στην περιοχή του Προυσού Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο ΕΚΑΒίτης έπεσε με τη μηχανή του σε γκρεμό, κάλεσε την σύζυγό του, ωστόσο δεν μπορούσε να δώσει οδηγίες για το στίγμα του με αποτέλεσμα να περάσουν αρκετές ώρες πριν τελικά εντοπιστεί νεκρός.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα συνομοσπονδίας ΕΚΑΒ, Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Χαλέπλη, κάνοντας λόγο για έναν δοτικό άνθρωπο. Όπως επεσήμανε αν είχε πάρει κατευθείας το 112 θα τον έβρισκαν σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και ίσως είχε σωθεί.

«Κατά τις 8 παρά το πρωί συνάδελφοί μας κατά τύχη σταμάτησαν στο συγκεκριμένο σημείο γιατί ήταν απροσδιόριστη η περιοχή έτσι όπως δόθηκε από τον εκλιπών. Έκαναν έλεγχο και εκεί μια συνάδελφος είδε το σημείο που είχε καταλήξει η μηχανή», είπε αρχικά ο κ. Χαλέπλης.

«Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός, πολύ καλό παιδί, ήταν σε όλους παρών και δίπλα, γι’ αυτό επιλέξαμε να είναι ο προϊστάμενος της περιοχής, διεκπεραίωνε όλες τις δουλειές που χρειάζονταν όλοι οι συνάδελφοι και οι πολίτες», πρόσθεσε.

Σχετικά με το 112 ανέφερε: «Αν όντως κατάφερνε αντί να πάρει τη σύζυγό του να έπαιρνε κατευθείαν το 112, είναι σίγουρο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρίσκαμε πού βρισκόταν. Δυστυχώς έφυγε ένα παιδί, άφησε πίσω του γυναίκα και 2 μικρά παιδιά, η οικογένεια του ΕΚΑΒ θα αγκαλιάσει αυτήν την οικογένεια, ήταν ένα εξαίρετο παλικάρι».