ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έρχονται στοιχεία που θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση» λέει η δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης: «Έρχονται στοιχεία που θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση» λέει η δικηγόρος του
GLOMEX

Η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, μίλησε για τις υποθέσεις που έρχονται και τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να βρεθεί στο εφετείο στις 3 Ιουνίου για δύο υποθέσεις. Οι εμφανίσεις του από μετά το πέρας των δικαστηρίων είναι ελάχιστες.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού.

Η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου μίλησε στο MEGA για τις δύο καταγγελίες που έχουν μείνει:

«Ξεκινήσαμε με τρεις καταγγέλλουσες, για την πρώτη έχει αθωωθεί αμετάκλητα. Η αμφιβολία ήταν απέναντι στην καταγγέλλουσα και όχι στον κ. Φιλιππίδη. Η δε απόφαση έγινε αμετάκλητη γιατί η καταγγέλλουσα οδήγησε με ψευδείς καταθέσεις και δεν έκανε αίτηση για την έφεση της απόφασης ενώ περιφερόταν σε ανακριτικά γραφεία και έλεγε πως την είχε βιάσει. Έλεγε πως κράτησε το παντελόνι του πρώτου βιασμού και το φόρεσε τη δεύτερη φορά που πήγε. Αυτά αντιβαίνουν στη κοινή λογική. Έτσι, αυτός ο κύκλος έχει κλείσει και απομένουν οι δύο καταγγελίες»

«Για τις υποθέσεις που έρχονται υπάρχουν στοιχεία και για τις καταγγέλλουσες και για τους μάρτυρες που έχουν καταθέσει και θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση. Επιβεβαιώνουν πως αυτά που λένε οι καταγγέλλουσες και οι μάρτυρες δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που έχουν εξιστορήσει στις δικαστικές αρχές. Ο κόσμος νομίζει πως οι καταγγέλλουσες ήταν η κ. Παπαχαραλάμπους , η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Αλλά δεν είναι αυτές. Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι η γυναίκα που ο κ. Φιλιππίδης έχασε την ελευθερία του».