ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς: Εμπρησμός αυτοκινήτου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.- Ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας

Κιλκίς: Εμπρησμός αυτοκινήτου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.- Ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας

Κιλκίς: Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εμπρησμό

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας 1 Απριλίου, σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, επί της οδού Δημόκριτου, στο Κιλκίς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο μετά τις 4:00 και επί τόπου έσπευσε ένα όχημα με δύο πυροσβέστες και έσβησαν τις φλόγες.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το αυτοκίνητο ανήκει σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και η φωτιά προκλήθηκε από εύφλεκτο υλικό σε πλαστικό μπουκάλι. Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών Κιλκίς, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Τι λέει η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, με ανακοίνωσή της καταδικάζει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου εν ενεργεία αστυνομικού και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ως Ένωση σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας. Απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες, όπως η ανωτέρω, δεν πρόκειται να αποτρέψουν και να διαταράξουν επ΄ ουδενί τη λειτουργία της Υπηρεσίας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

«Η Ένωσή μας καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σε όχημα εν ενεργεία Αξιωματικού της Δ.Α. Κιλκίς, σταθμευμένο σε πυλωτή οικοδομής στην πόλη του Κιλκίς. Ως Ένωση σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας. Απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες, όπως η ανωτέρω, δεν πρόκειται να αποτρέψουν και να διαταράξουν επ΄ ουδενί τη λειτουργία της Υπηρεσίας. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις επί του θέματος και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση».

Δείτε σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Κολυδάς: Τότε ξαναείχαμε 30άρια Μάρτη και Απρίλη - Οι θερμοκρασίες ρεκόρ

Τέμπη: Κανείς από τους κατηγορουμένους για την 717 δεν έχει καταβάλλει εγγυήσεις

Τουρκία: «Η αρχή του τέλους του Ερντογάν;» - Θα στραφεί πρωτίστως στην εξωτερική πολιτική