Τέμπη: «Οι απορίες μας είναι τι προκάλεσε την ανάφλεξη και γιατί έγινε αλλοίωση στοιχείων»

Όλα όσα ανέφερε ο Λυσίμαχος Παπάζογλου δύο χρόνια μετά την εθνική τραγωδία των Τεμπών

Τέμπη: «Οι απορίες μας είναι τι προκάλεσε την ανάφλεξη και γιατί έγινε αλλοίωση στοιχείων»

Ερωτήματα προκύπτουν για το τι τελικά προκάλεσε την ανάφλεξη και γιατί έγινε αλλοίωση στοιχείων στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Με βάση το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, υπήρξε η παρουσία ενός άγνωστου καυσίμου, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπήρξε σωστή διαχείριση, με αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικά στοιχεία.

Σε αυτά τα ερωτήματα στάθηκε ο πατέρας του φοιτητή, Γιώργου Παπάζογλου, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο και έχασε τη ζωή του, Λυσίμαχος. «Οι απορίες μας είναι τι προκάλεσε την ανάφλεξη. Δύσκολο να βρεθεί αυτό, μπορεί και να μην βρεθεί, γιατί όλα τα δικαστήρια θέλουν αποδείξεις και όχι ενδείξεις. Είναι πολύ σημαντικό βέβαια το ότι δεν οφείλεται σε κάτι που υπάρχει σε όλες τις μηχανές του κόσμου, οι οποίες κυκλοφορούν ελεύθερα. Εννοώ τα έλαια σιλικόνης. Γιατί αν οφείλονταν εκεί θα έπρεπε να καταργηθούν όλες οι μηχανές. Από την άλλη όμως, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί η αιτία της ανάφλεξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λυσίμαχος Παπάζογλου, μιλώντας στο Action24.

Και πρόσθεσε: «Η άλλη απορία είναι γιατί έγινε η αλλοίωση του χώρου. Γιατί δεν με πείθει ότι δύο ώρες μετά το δυστύχημα θα έπρεπε να πατήσουν οι γερανοί πάνω και να καθαριστεί ο χώρος».

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή