Χασαπόπουλος - Ρήγου: «Τον σηκώσατε τον πήχη, εκτέθηκες» - «Επειδή δεν πέθανε άνθρωπος στην Αθήνα;»
Αιτία της αντιπαράθεση αποτέλεσε η κακοκαιρία Erminio και οι προγνώσεις των μετεωρολόγων, που σύμφωνα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, έπεσαν έξω.
Ένας πρωινός καυγάς ξέσπασε στο Mega ανάμεσα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τη μετεωρολόγο του καναλιού, Χριστίνα Ρήγου, με αφορμή την κακοκαιρία Erminio με την Ανθή Βούλγαρη να αναλαμβάνει ρόλο... διαιτητή.
Αιτία αποτέλεσε η κακοκαιρία Erminio και οι προγνώσεις των μετεωρολόγων, που σύμφωνα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, έπεσαν έξω. «Τον σηκώσατε τον πήχη, κι εσύ περπάτησες σε ξένα μονοπάτια κι εκτέθηκες... Οι κακές παρέες...» είπε ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», με την Ανθή Βούλγαρη να σπεύδει να την υπερασπιστεί λέγοντάς του «γιατί; Όχι, εντάξει η Χριστίνα είπε ότι θα έχει κακοκαιρία σφοδρή»
Ο Χασαπόπουλος δεν... έλαβε το μήνυμα για ανακωχή, και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «Να σου πω τι είπε; "Εγώ που είμαι πολύ συγκρατημένη και δεν τα λέω, σήμερα θα είμαι έναν τόνο παραπάνω, θα έρθει πολλή βροχή"».
«Δεν ήρθε στο λεκανοπέδιο» έσπευσε να υπερτονίσει η Χριστίνα Ρήγου, απαντώντας του σε έντονο τόνο ότι «είχαμε 40-70 χιλιοστά βροχής στο κέντρο της Αθήνας. Επειδή δεν πέθαναν άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας θα πούμε ότι πέσαμε έξω οι μετεωρολόγοι; Είχαμε πολύ μεγάλα ύψη βροχόπτωσης στην βορειοανατολική Αττική».
«Ας το λήξουμε εδώ» αρκέστηκε να πει ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η μετεωρολόγος συνέχισε να παραθέτει τα δεδομένα του καιρού για το επόμενο διάστημα.