ΕΛΛΑΔΑ

Δυο άγριες δολοφονίες μέσα σε λίγες ώρες στην Κορινθία

Δυο άγριες δολοφονίες μέσα σε λίγες ώρες στην Κορινθία
Δυο άγρια εγκλήματα αποκαλύφθηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε διαφορετικές περιοχές της Κορινθίας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ένας 18χρονος τουρίστας.

Εκτέλεση τύπου Μαφίας θυμίζει ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ένας 30χρονος Αλβανός, μέσα στο διαμέρισμά του στο Λουτράκι. Ο άγνωστος δολοφόνος τον εκτέλεσε εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο κεφάλι και έσπευσε να εξαφανιστεί. Το πτώμα του 30χρονου, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σεσημασμένος, βρήκε ένας φίλος του τα ξημερώματα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας εξερεύνησαν τον χώρο, ενώ ο ιατροδικαστής έκανε αυτοψία που επιβεβαίωσε την εγκληματική ενέργεια.

Το δεύτερο έγκλημα είχε θύμα έναν Πακιστανό περίπου 25 χρόνων, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης μέσα στην τσιμεντένια καλύβα όπου διέμενε στη θέση Κάμπος ανάμεσα στο Ξυλόκαστρο και στο χωριό Καμάρι Κορινθίας. Ο νεκρός έφερε τραύματα στα πλευρά και τον ώμο από μαχαίρι, τα οποία προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Ως βασικοί ύποπτοι θεωρούνται οι τρεις ομοεθνείς συγκάτοικοί του, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται από την Αστυνομία.