ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δολοφόνο του άτυχου ταξιτζή!

Πάρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δολοφόνο του άτυχου ταξιτζή!

Οι αστυνομικές αρχές ξεσκονίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται το καρτοκινητό τηλέφωνο ενός από τους δράστες, που το πρωί της Παρασκευής εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 53χρονο αυτοκινητιστή, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν χτυπήσει την τράπεζα στη Νάουσα της Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών υπηρεσιών βρήκαν στον κατάλογο των επαφών πάνω από 500 ονόματα, τα οποία ερευνούν ένα προς ένα, με στόχο να φτάσουν στην ταυτότητα των 5 κακοποιών.

Παράλληλα, στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ εξετάζεται καρέ, καρέ το υλικό από τα δυο βίντεο, που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας.

Όπως προκύπτει από την επεξεργασία της εικόνας, τα χαρακτηριστικά των ληστών είναι ευδιάκριτα και με τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, οι αξιωματικοί θεωρούν θέμα χρόνου να φτάσουν στη σύλληψή τους.

Όσο περνούν οι ώρες, κερδίζει έδαφος το σενάριο που θέλει τους δράστες να κρύβονται σε κάποιο σημείο του κυκλαδίτικου νησιού.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ιδιοκτήτη αρτοποιείου, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών και γλίτωσε σαν από θαύμα.

Μάλιστα, βλέποντας 53χρονο αυτοκινητιστή να σωριάζεται αιμόφυρτος, φώναξε σε έναν από τους δράστες: «θα σε λιώσω αν σε πιάσω».

Σημαντική είναι και η μαρτυρία ενός πελάτη που βρισκόταν μέσα στην τράπεζα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι ληστές είχαν σύστημα ενδοεπικοινωνίας με τους συνεργούς τους, που βρίσκονταν έξω από το υποκατάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Αλβανοί κακοποιοί κρύβονται πίσω από την δολοφονική ληστεία στην Πάρο!

Πάρος: Οι κάτοικοι του νησιού μιλούν για τον άτυχο Δημήτρη!

«Χτενίζουν» το νησί για να βρουν τον δολοφόνο!