ΕΛΛΑΔΑ

«Χτενίζουν» το νησί για να βρουν τον δολοφόνο!

«Χτενίζουν» το νησί για να βρουν τον δολοφόνο!

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Πάρο, για τον εντοπισμό της άγριας συμμορίας που το πρωί της Παρασκευής εισέβαλαν στην Alpha Bank στη Νάουσα και στη συνέχεια δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον άτυχο γαμπρό της Βίκυς Μοσχολιού, Δημήτρη Μίχα.

Ούτε βέβαια και στη γειτονική Νάξο εντοπίστηκε κάτι περίεργο παρά τις έρευνες σε δεκάδες ταχύπλοα σκάφη ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να κρύβονται τρεις Αλβανοί κακοποιοί πίσω από την δολοφονική ληστεία, χωρίς ακόμα να έχει διασταυρωθεί κάτι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε αριθμό νοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Το οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία δεν μπορεί να αξιοποιηθεί. Ομάδες των ΔΙ.ΑΣ έχουν στήσει μπλόκα στο λιμάνι και ελέγχουν τους πάντες, όσους έρχονται και όσους φεύγουν από το νησί.

Οι Αρχές ανακάλυψαν 5 κάλυκες από πιστόλι των 9 mm. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει από την Πάρο.

Θα εξεταστεί το DNA των αποτυπωμάτων που βρέθηκε στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα πάντα με τις Αρχές δεν αποκλείεται το αυτοκίνητο να είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2010 στο κατάστημα «Praktiker» της Βουλιαγμένης

Στην Πάρο βρίσκεται από χθες κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στις έρευνες συνδράμει ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και ενισχυτικές δυνάμεις και μέσα, όπως αστυνομικοί σκύλοι και Ομάδες ΔΙ.ΑΣ από την Αττική και γειτονικά νησιά. Παράλληλα, έχει κινητοποιηθεί και το Λιμενικό καθώς το πιθανότερο είναι οι ληστές, αφού πυρπόλησαν το αυτοκίνητό τους, να διέφυγαν με σκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ερευνούν τις κάμερες της τράπεζας προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών.

Oι αστυνομικές αρχές παρακαλούν όποιο πολίτη έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν εάν πρόκειται για την ίδια ληστρική ομάδα που στις 16 Ιουλίου χτύπησαν την Alpha Bank των Σπετσών, άρπαξαν μισό εκατομμύριο ευρώ και έχοντας ως ασπίδα δύο γυναίκες υπαλλήλους εξαφανίστηκαν με φουσκωτό σκάφος που λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε καμένα στο Πόρτο Χέλι. Η αιματηρή ληστεία στη Νάουσα της Πάρου παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την επιδρομή των Σπετσών και αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι αν ένας από τους τέσσερις ληστές ήταν, όπως και στις Σπέτσες, γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Μίχας: Ποιος ήταν ο άτυχος ταξιτζής που δολοφόνησαν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Ύποπτο για την φονική ληστεία αναζητούν στην Πάρο

Αποκλειστικό: Το ύποπτο αυτοκίνητο των ληστών της Πάρου

Ληστεία Πάρος: Τηλεφωνική γραμμή για όποιον γνωρίζει κάτι

Ληστεία Πάρος: Με ελικόπτερο και σκύλους αναζητούν τους δολοφόνους

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εν ψυχρώ εκτέλεση στην Πάρο

Συναγερμός στη Νάξο για τους δολοφόνους

Ληστεία Πάρος: Αναζητούν τους δράστες και στη θάλασσα

Ένας νεκρός σε ληστεία στην Πάρο

Πάρος: Ληστές σκότωσαν τον γαμπρό της Μοσχολιού

ΣΟΚ στην Πάρο από την φονική ληστεία

Ληστεία Πάρος: Ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του