ΕΛΛΑΔΑ

Αποδοκίμασαν τον Γ. Παπανδρέου στο αεροδρόμιο (Φωτογραφίες)

Αποδοκίμασαν τον Γ. Παπανδρέου στο αεροδρόμιο (Φωτογραφίες)

Χθες αργά το βράδυ επέστρεψε από τα Χανιά ο πρώην πρωθυπουργός, εμφανώς μαυρισμένος.

Παρά το μπαράζ των επικριτικών δημοσιευμάτων, ο πρώην πρωθυπουργός, έδειξε να μην κάμπτεται, συνεχίζοντας κανονικότατα τις μαραθώνιες διακοπές του, στην Κρήτη.

Το parapolitika.gr, τον πέτυχε χθες αργά το βράδυ στην πτήση 347 της Aegean. Ο Γιώργος, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Άντα, μπήκε τελευταίος στο αεροσκάφος και κάθισε στην θέση 11Α, της οικονομικής κατηγορίας. Καθ’ όλη την διάρκεια της πτήσης ο Γιώργος, διάβαζε το βιβλίο του, ενώ δυο – τρεις φορές προσφέρθηκε να βοηθήσει και το πλήρωμα του αεροσκάφους.

«Να το ανεβάσω εγώ» είπε, όταν του έγινε παρατήρηση από την αεροσυνοδό για το γεγονός ότι είχε τοποθετήσει στα πόδια του, ένα μεγάλο μαύρο σακβουαγιάζ.

Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, περίμενε την σειρά του, για να βγει προς την έξοδο. Όπως, την σειρά του, περίμενε για να παραλάβει τις αποσκευές. Βγαίνοντας από τον χώρο των αποσκευών, ένας πολίτης που αντελήφθη την παρουσία Παπανδρέου, άρχισε να τον αποδοκιμάζει. «Κάνεις διακοπές με τα δικά μας λεφτά…» φώναζε, απευθυνόμενος προς τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος συνέχιζε (χωρίς συνοδεία) να σπρώχνει το καρότσι, κατευθυνόμενος προς την έξοδο του αεροδρομίου.

Πηγή: Parapolitika.gr