ΕΛΛΑΔΑ

'Eκκληση πολύτεκνης μάνας-Επιστολή στον Σαμαρά

'Eκκληση πολύτεκνης μάνας-Επιστολή στον Σαμαρά

Μία μάνα που έφερε στη ζωή 8 Ελληνόπουλα εγκαταλείφθηκε από όλους….-Έκκληση και προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο 12χρονος Γιώργος, η 14χρονη Σταυρούλα, η 16 Μαρία και τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια τους έχουν εγκαταλειφθεί από τον πατέρα τους. Ζουν με την φροντίδα της 47χρονης μητέρας τους σε μία μονοκατοικία στη πόλη της Λάρισας. Η εξαθλίωση για αυτούς είναι καθημερινότητα. Ζουν χωρίς νερό καθώς η ΔΕΥΑΛ το διέκοψε λόγω ανεξόφλητου χρέους 120 ευρώ! Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα καθώς η πολύτεκνη μητέρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον διακανονισμό που έκανε . Η οκταμελής οικογένεια, ζει σε ενοίκιο, σε μία μονοκατοικία κόστους 300 ευρώ το μήνα. «Το ψυγείο είναι άδειο, ακόμα και τα παπούτσια των παιδιών είναι πολύ δύσκολο να τα αγοράσουμε και έτσι …..», υπογραμμίζει η μητέρα.

Άνεργη εδώ και έξι χρόνια η κυρία Χρυσούλα, δουλεύει περιστασιακά καθαρίζοντας μαγαζιά και σπίτια στη Λάρισα. Ταπετσέρης στο επάγγελμα. Αλλά λόγω κρίσης αδυνατεί να βρει δουλειά.

Μέσα από το «Αγιορείτικο Βήμα» η πονεμένη μάνα κάνει έκκληση, λέγοντας, « Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να βρω δουλειά οπουδήποτε για να ταΐζω τα παιδιά μου. Κάθε μέρα για μένα είναι και ένας Γολγοθάς και μαζί και τα παιδιά μου που δεν φταίνε σε τίποτα. Παρακαλώ τους αρμόδιους του κράτους, τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά,ιδιώτες, συντοπίτες και μη, να ακούσουν την έκκληση μου. Πολλές φορές το τραπέζι μας είναι άδειο....»

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την οκταμελή οικογένεια μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο: 6976-383346 (κ. Χρυσούλα Ροκά).