ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ο 63χρονος παρενόχλησε πάνω από 10 φορές την 7χρονη

Κρήτη: Ο 63χρονος παρενόχλησε πάνω από 10 φορές την 7χρονη

Ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη ο 63χρονος Ηρακλειώτης που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα


Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται στις 09.30 το πρωί της Τρίτης ο 63χρονος Ηρακλειώτης που την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου. Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία μιας 42χρονης από την Πολωνία, μητέρας μιας 7χρονης.

Ο 63χρονος φέρεται να προσκαλούσε συχνά στο σπίτι του την 7χρονη με πρόσχημα το παιχνίδι με τον εγγονό του, όμως όπως κατήγγειλε η 42χρονη, ο 63χρονος ασέλγησε σε βάρος του μικρού κοριτσιού.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, ενώ παραγγέλθηκε και παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από κατάλληλο πραγματογνώμονα. Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ειναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος άνδρας την παρενοχλεί, καθώς αυτό συνέβη τουλάχιστον ... 10 φορές όπως αναφέρει το cretalive.gr

Σε βάρος του 63χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και για βιασμό κατ'εξακολούθηση, με βάση στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ωστόσο ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται - σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Γ. Κοκοσάλη - ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και ποτέ δεν ακούμπησε το ανήλικο κορίτσι!