ΕΛΛΑΔΑ

Εφοπλιστές, υπουργοί και τ. συνεργάτης του Σόρος. Τι είχε το μενού;

Εφοπλιστές, υπουργοί και τ. συνεργάτης του Σόρος. Τι είχε το μενού;

Δεξίωση έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στο σπίτι του Παναγιώτη Μίχαλου (Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του υπουργείου Εξωτερικών) στο Λυκαβηττό, με καλεσμένους τον Αμερικάνο Πρέσβη, άλλους πρεσβευτές, καθώς και τον κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Στη δεξίωση η οποία κράτησε ως αργά σε χαλαρό κλίμα με άφθονο φαγητό και ποτό εκτός από τον Πρέσβη, το «παρών» έδωσαν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, πολλοί επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μίχαλος διορίστηκε σε αυτή τη θέση με αρμοδιότητα το real estate, την ώρα που ξεκινά η «αξιοποίηση» της κρατικής περιουσίας.

Μάλιστα ίδρυσε την Εταιρία Επενδύσεων για την Νοτιοανατολική Ευρώπη με την επωνυμία Soros Real Estate Partners, της οποίας ήταν Διευθύνων Σύμβουλος από το 2002 ως το 2004.

Επιπροσθέτως, ήταν συνεργάτης του γνωστού επενδυτή George Sorosκαι σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ο νέος γ.γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων προετοίμαζε το έδαφος στην Ελλάδα κάθε φορά που θα ερχόταν ο Soros.