ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο

Ηλιοφάνεια αναμένεται το Σάββατοσε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Πελοποννήσου .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη και από 23 έως 32 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.