ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη ευθύνης για το φάκελο – βόμβα στον εφέτη ανακριτή

Ανάληψη ευθύνης για το φάκελο – βόμβα στον εφέτη ανακριτή

Την ευθύνη για την επιστολή του φακέλου – βόμβα στον εφέτη ανακριτή Δημήτρη Μόκκα ανέλαβαν οι οργανώσεις «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία - FAI» και «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»

Η προκήρυξη ανάληψης ευθύνης αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Σ' αυτήν τα μέλη των οργανώσεων αναφέρονται στις συλλήψεις για τρομοκρατία που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

«Πριν ένα μήνα περίπου, τα δυο αδέρφια μας Αντρέας και Σπύρος συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη κατηγορούμενοι για την αποστολή δέματος στον πρώην διοικητή της Αντιτρμοκρατικής. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Αδέρφια μας να θυμάστε ότι ο ήλιος θα συνεχίσει να ανατέλλει για όλους εμάς που η νέα αναρχία είναι η μόνη μας πατρίδα. Ο Φοίνικας γεννιέται από τις στάχτες του και συνεχίζει να χλευάζει την ησυχία των δειλών, προσφέροντας την φωτιά του προμηθέα στους αιώνιους εξεγερμένους», αναφέρεται στην προκήρυξη.

Για την επίθεση στον κ. Δημήτρη Μόκκα αναφέρουν: «Για όλα αυτά που έχει κάνει επιλέξαμε να του στείλουμε και εμείς το δικό μας δωράκι εκδίκησης. Οχι βέβαια στον γυάλινο πύργο του εφετείου, όπου με ύφος χιλίων καρδιναλίων πίσω από το γραφειάκι του υπογράφει τα νομικά κωλόχαρτα ενάντια στα αδέρφια μας, αλλά στέλνοντας το δέμα μας στην προσωπική του οικία, εκεί όπου νοιώθει ασφαλής».

Τέλος στην προκήρυξη προβαίνουν σε ανοιχτές απειλές κατά των δικαστών γράφοντας: «Υπάρχουν εκατοντάδες δικαστικοί λειτουργοί. Ούτε φυλάσσονται όλοι, ούτε είναι τόσο δύσκολο να τους βρεις. Ας τους επιτεθούμε όλοι με ό,τι μέσο μπορεί ο καθένας: Από ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς μέχρι βόμβες και εκτελέσεις. Μόνο έτσι μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει πόλεμος».

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη

Διαβάστε επίσης:

Ιδού ο φάκελος-βόμβα που εστάλη στον Ανακριτή για τους Σ.Π.Φ.

«Βλέπουν» συνεργασία FAI – «Πυρήνων» για τον φάκελο – βόμβα

Φάκελος με πυρίτιδα «έσκασε» σε σπίτι δικαστικού στο Χολαργό