ΕΛΛΑΔΑ

Παραδόθηκε απόστρατος αξιωματικός

Παραδόθηκε απόστρατος αξιωματικός

Παραδόθηκε πριν από λίγο στα ανακριτικά γραφεία ο απόστρατος αξιωματικός Γ.Δ. που συνομιλούσε με τον Γιώργο Ρουπακιά λίγο πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο συγκεκριμένος είχε ενταχθεί από τις δικαστικές αρχές και στον κύκλο των προσώπων που αναζητούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης με πυρήνα τη Χρυσή Αυγή.

Ο κατηγορούμενος αναφέρεται ως απόστρατος των Ενόπλων Δυνάμεων και στην απολογία του Γιώργου Ρουπακιά, ενώ σημαντικές πληροφορίες και για αυτόν αλλά και για άλλα πρόσωπα φέρεται να έδωσε ένας ανώνυμος πρώην Χρυσαυγίτης που σύμφωνα με τη δικογραφία επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ασφάλεια 39 ώρες μετά τη δολοφονία του μουσικού.

Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα καταγράφηκε από την Ασφάλεια και μπήκε στη δικογραφία καθώς ο πρώην Χρυσαυγίτης φέρεται να κατονόμασε πέντε συγκεκριμένα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και τον Δήμου για τον οποίο υποστήριξε ότι έκανε κουμάντο το βράδυ της δολοφονίας. Η μαρτυρία του συγκεκριμένου θεωρείται σημαντική καθώς θα κληθεί να φωτίσει άγνωστες πτυχές της μοιραίας νύχτας.