ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάει ο καιρός: Νεφώσεις και βροχές σήμερα

Χαλάει ο καιρός: Νεφώσεις και βροχές σήμερα

Γενική πρόγνωση

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στην Κεντρική Στερεά και στην Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι τοπικά έντονα, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Θερμοκρασίες

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Άνεμοι στα πελάγη

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Θεσσαλονίκη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους μέτριοι.