ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Βρέθηκαν δύο ανθρώπινοι σκελετοί σε δρόμο της Σπάρτης!

ΣΟΚ: Βρέθηκαν δύο ανθρώπινοι σκελετοί σε δρόμο της Σπάρτης!

Αναπάντητα ερωτηματικά αφήνει η εύρεση δύο ανθρώπινων σκελετών, κατά τις ανασκαφές από την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της εκσυγχρόνισης του υδρευτικού δικτύου της Σπάρτης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βρέθηκαν δύο ανθρώπινοι σκελετοί στην οδό Λεωνίδου, κατά την ώρα που εργάτες έσκαβαν αυλάκι για να περάσουν τις νέες σωλήνες του υδρευτικού της πόλης.

Οι σκελετοί βρέθηκαν σχετικά σε μικρό βάθος περίπου μόλις 1 μέτρο, και όπως μας περιέγραψαν το γεγονός, τα οστά ήταν λευκά πράγμα που σημαίνει ότι ίσως οι δύο άνθρωποι πέθαναν σχετικά πρόσφατα.

Επίσης παρατηρήθηκε ότι οι σκελετοί βρέθηκαν σε ξανασκαμμένο χώμα.

Έτσι σύμφωνα με αυτές τις μαρτυρίες, και τη μυστικότητα από τις αρχές της πολιτείας, μας γεννιούνται ερωτήματα του τύπου μήπως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, από τα χρόνια της αρχικής διάνοιξης του δρόμου της Λεωνίδου;

Πώς γίνεται την εποχή εκείνη να άνοιξαν το δρόμο, να βρήκαν τους σκελετούς και να τους άφησαν στο ίδιο σημείο; Πάντως στη γύρο περιοχή έχουν βρεθεί και χτίσματα Ρωμαϊκής κυρίως εποχής, που μπορεί να δικαιολογούν την ύπαρξη των σκελετών, αλλά εμπλέκεται το θέμα στο χρώμα και την καλή κατάσταση των σκελετών, καθώς και το βάθος, στο οποίο πιθανών οι εργάτες της πρώτης διάνοιξης του δρόμου, να "έπεσαν" επάνω τους.

Η άλλη εκδοχή, πιθανόν να είναι εγκληματική ενέργεια, όπου το σενάριο λέει, ότι σκότωσαν και έριξαν τους δύο ανθρώπους σε εκείνο το σημείο και από επάνω πέρασαν το δρόμο της Λεωνίδου.

Πηγή: apela.gr